Вітаю. Панічні атаки - це справжній жах, сам жив з цим два роки і боявся кожної поїздки в транспорті. Тобі треба не просто говорити про це, а фізично заспокоїти мозок, бо він зараз працює на межі своїх можливостей. Мені дуже допомогла
транскраніальна магнітна стимуляція , вона якраз і націлена на те, щоб приборкати зони, які генерують страх. В Алтімеді мені спочатку зробили діагностику, а потім підібрали частоти саме для гальмування цієї зайвої тривожності. Під час сеансу ти просто розслабляєшся, а магнітні хвилі роблять свою роботу на глибокому рівні нейронів. Це безпечно, немає ніякої променевої навантаження, тому за здоров'я можна не переживати зовсім. Після курсу процедур я нарешті почав спокійно їздити в метро і перестав чекати нападу кожну хвилину. Нервова система стала ніби міцнішою, я тепер набагато спокійніше реагую на будь-який стрес чи шум навколо. Важливо, що ефект тримається довго, бо мозок ніби "запам'ятовує" цей стан спокою. Раджу сходити на консультацію, бо терпіти це і чекати, що саме пройде, можна роками. Мені цей метод реально повернув свободу пересування містом без страху.