^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7362576
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8891
13952
22843
488027
7362576

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 31-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Допомога при панічних атаках

Допомога при панічних атаках 6 місяців 2 тижнів тому #422489

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
  • Репутація: 0
Доброго дня. Почала страждати на сильні панічні атаки, особливо коли їду в метро або стою в черзі в магазині. Психолог допомагає, але процес іде дуже повільно, а жити нормально хочеться вже зараз. Читала, що причиною може бути перезбудження певних центрів у мозку через постійний стрес. Чи допомагає магнітне поле заспокоїти нервову систему і прибрати ці напади? Хтось пробував таке лікування?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Допомога при панічних атаках 6 місяців 2 тижнів тому #422495

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Вітаю. Панічні атаки - це справжній жах, сам жив з цим два роки і боявся кожної поїздки в транспорті. Тобі треба не просто говорити про це, а фізично заспокоїти мозок, бо він зараз працює на межі своїх можливостей. Мені дуже допомогла транскраніальна магнітна стимуляція , вона якраз і націлена на те, щоб приборкати зони, які генерують страх. В Алтімеді мені спочатку зробили діагностику, а потім підібрали частоти саме для гальмування цієї зайвої тривожності. Під час сеансу ти просто розслабляєшся, а магнітні хвилі роблять свою роботу на глибокому рівні нейронів. Це безпечно, немає ніякої променевої навантаження, тому за здоров'я можна не переживати зовсім. Після курсу процедур я нарешті почав спокійно їздити в метро і перестав чекати нападу кожну хвилину. Нервова система стала ніби міцнішою, я тепер набагато спокійніше реагую на будь-який стрес чи шум навколо. Важливо, що ефект тримається довго, бо мозок ніби "запам'ятовує" цей стан спокою. Раджу сходити на консультацію, бо терпіти це і чекати, що саме пройде, можна роками. Мені цей метод реально повернув свободу пересування містом без страху.

Допомога при панічних атаках 6 місяців 2 тижнів тому #422498

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
Дякую за пораду, про "гальмування центрів страху" звучить дуже логічно і науково. Якраз шукала щось таке, що діє безпосередньо на причину, а не просто заспокійливі трави. Дуже втішило, що ефект тримається довго, бо я боялася тимчасового результату. Обов'язково звернуся до цього центру за допомогою.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.