^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7365623
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
11938
13952
25890
491074
7365623

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 31-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Заплатив штраф, а в системі він досі “висить”

Заплатив штраф, а в системі він досі “висить” 6 місяців 3 тижнів тому #408744

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Оплатив штраф за ПДР через онлайн-сервіс, гроші списались одразу, але вже кілька днів у застосунку та в реєстрі штраф все ще показується як несплачений. Починаю хвилюватися — чи не прилетить потім подвоєна сума або виконавча служба.

Підкажіть з досвіду: скільки часу зазвичай оновлюється інформація після оплати? Чи потрібно кудись звертатися, якщо штраф “не зникає”, і які докази оплати краще зберігати?
І що робити, якщо система так і не підтвердить платіж?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Заплатив штраф, а в системі він досі “висить” 6 місяців 3 тижнів тому #410136

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Зазвичай гроші доходять до казначейства швидко, але сама система МВС може «перетравлювати» інформацію від трьох до десяти робочих днів. Хвилюватися завчасно не варто, бо подвоєння суми відбувається тільки після 15 днів з моменту винесення постанови, а не з моменту оплати. Якщо ви вклалися в терміни, то закон на вашому боці.

З власного досвіду порада: обов'язково завантажте квитанцію у форматі PDF або збережіть її в електронній пошті. Це ваш головний залізобетонний доказ для виконавчої служби, якщо раптом трапиться технічний збій. Паперові чеки з терміналів мають звичку вицвітати, тому цифровий варіант надійніший. Якщо через тиждень статус не змінився, можна надіслати копію квитанції на електронну пошту управління патрульної поліції вашого регіону, вони закривають такі питання вручну.

Щоб у майбутньому не гадати, пройшов платіж чи ні, краще користуватися сервісами, які мають пряму інтеграцію з базою. Багато хто зараз оплачує штраф ПДР онлайн саме через такі перевірені платформи, бо там квитанція приходить миттєво і статус зазвичай оновлюється коректно. Це допомагає уникнути ситуацій, коли гроші десь зависають у банківських коридорах. Головне не тягніть до останнього дня, щоб мати запас часу на такі технічні нюанси.

А ви через який саме банк чи додаток платили, кошти точно пішли за реквізитами вашої постанови?
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.