^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6661489
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
5073
10998
38456
224158
6661489

Ваш IP: 216.73.216.158
Сьогодні: 15-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Вибір унітазу з бачком

Вибір унітазу з бачком 6 місяців 2 днів тому #378572

• Marunia
  • Marunia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 47
  • Репутація: 0
Привіт всім Хочу купити новий унітаз із бачком, бо стара модель вже протікає і не дуже зручна. Але зовсім не розбираюся, на що звертати увагу – форма, розмір, матеріал, об’єм бачка. Місця у ванній небагато, тому хочу, щоб все вписалося і виглядало акуратно. Може хтось недавно купував і може поділитися досвідом, який унітаз реально хороший і де його знайти?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вибір унітазу з бачком 6 місяців 1 день тому #379731

• Adamia
  • Adamia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 51
  • Репутація: 0
Я спочатку плуталася в моделях, але з часом зрозуміла, що для ванної важливі не гучні назви, а практичні речі: щоб форма була компактна, бачок не займав багато місця і змив працював безшумно. Я обирала варіант із гладкою керамікою — її легше доглядати і вона довше виглядає як нова. Звернула увагу і на об’єм бачка: стандартного цілком вистачає, особливо якщо є економний режим зливу. Для невеликої ванної це реально зручно. Свій вибір я зробила в інтернет магазині Агромат, там великий вибір унітазів з бачком https://www.agromat.ua/unitazi/tip-vstanovlennya=pidlogoviy/ Можна спокійно порівняти різні моделі без поспіху. Після встановлення зрозуміла, що не помилилася — унітаз виглядає акуратно, працює стабільно і не створює жодних проблем. Якщо не хочеш ризикувати, раджу дивитися перевірені магазини і не економити на якості.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.329 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.