^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7379683
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
12039
13959
39950
12039
7379683

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 01-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: А де ви купували меблі?

А де ви купували меблі? 8 місяців 3 тижнів тому #329294

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Які меблі у вас в спальні? Де ви їх купували? Які краще купувати світлі чи темні? А які матеріали? Дерево звісно гарно, а чи нормально це для екології, для лісів, якщо всі будуть купувати такі меблі?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

А де ви купували меблі? 8 місяців 3 тижнів тому #330930

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Які меблі у вас в спальні? Де ви їх купували? Які краще купувати світлі чи темні? А які матеріали? Дерево звісно гарно, а чи нормально це для екології, для лісів, якщо всі будуть купувати такі меблі?

У нас у спальні зараз світлі меблі — ліжко, шафа і тумби, і вийшло дуже затишно, бо кімната маленька, а світлі відтінки роблять її просторішою. Купували частково готовий гарнітур, частково на замовлення. На практиці краще обирати кольори залежно від розмірів кімнати: для великих кімнат темні меблі додають солідності, а для маленьких світлі точно вигідніші. Щодо матеріалів — дерево завжди виглядає дорого і натурально, але важливо дивитися на сертифіковану деревину, щоб це не шкодило лісам і екології. Також хороші альтернативи — МДФ із натуральною дерев’яною обробкою або еко-матеріали. Дуже красиві італійські спальні можна подивитися на Spalnia https://www.spalnia.com.ua/ua/product-category/spalni-ua/spalni-italiya-ua/ і обрати гарнітур на свій смак.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.