^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7381352
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
13708
13959
41619
13708
7381352

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 01-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Діти без батьків

Діти без батьків 9 місяців 3 годин тому #324485

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Розривається серце коли бачу діток які залишилися без батьків і вимушені жити в сиротинці. Хочеться всіх пригорнути, обійняти і допомогти. Але я розумію що фізично ти просто не можеш все це зробити. Але ж допомагати треба. Як в нашій країні можна допомагати таким дітям, аби не сказали що ти якийсь збоченець чи у тебе якісь корисливі мотиви?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Діти без батьків 9 місяців 1 година тому #324564

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Розривається серце коли бачу діток які залишилися без батьків і вимушені жити в сиротинці. Хочеться всіх пригорнути, обійняти і допомогти. Але я розумію що фізично ти просто не можеш все це зробити. Але ж допомагати треба. Як в нашій країні можна допомагати таким дітям, аби не сказали що ти якийсь збоченець чи у тебе якісь корисливі мотиви?

Способів допомогти дітям, які залишилися без батьківського піклування, є багато, і не всі вони вимагають грошей чи постійного фізичного контакту. Найкращий спосіб – це офіційні та прозорі програми допомоги. Ти можеш стати волонтером при перевіреному благодійному фонді, який працює з дитячими будинками або центрами соціально-психологічної реабілітації. У таких організаціях усі твої дії будуть чітко регламентовані, і ніяких питань щодо мотивів не виникне.

Особливо цінною формою допомоги є наставництво. Це коли ти регулярно спілкуєшся з однією дитиною (підлітком), ділишся досвідом, допомагаєш їй адаптуватися до дорослого життя, обирати професію. Це дуже важлива соціальна підтримка, яка дає дитині орієнтир у світі. Раджу звернути увагу на цю цікаву статтю на сайті благодійної ініціативи "Щедрий Вівторок" про наставництво для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування https://givingtuesday.ua/statti/nastavnycztvo-dlya-ditej-syrit-i-ditej-pozbavlenyh-batkivskogo-pikluvannya/ там дуже детально розписано, як стати наставником і як це працює. Також можна допомагати матеріально, купуючи необхідні речі чи канцелярське приладдя через той самий фонд, – це теж дуже цінно.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.120 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.