^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771476
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1122
1986
10258
35133
5771476

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Розвісити рекламу

Розвісити рекламу 3 місяців 2 тижнів тому #323219

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 84
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Мені треба розвісити рекламу про акцію на білборді в Харкові, підкажіть як знайти контакти компанії яка цим займається? Чи це міська влада за це відповідає?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Розвісити рекламу 3 місяців 2 тижнів тому #323267

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Мені треба розвісити рекламу про акцію на білборді в Харкові, підкажіть як знайти контакти компанії яка цим займається? Чи це міська влада за це відповідає?

Якщо хочете повісити рекламу про акцію на білборді в Харкові, зовсім не обов’язково бігти до міської влади. Зазвичай такі речі роблять приватні рекламні агентства, які вже мають усі дозволи і потрібні площини. Баїнгове агентство АІМ ГРУП допомагає підібрати місця для білбордів, організувати друк і монтаж, щоб ваша реклама реально працювала. На цій сторінці https://adv-aimgroup.com.ua/uk/type/billboards/harkovskaya-oblasti/harkov можна глянути їхні пропозиції саме по Харкову.

Моя порада: спершу продумайте, що саме хочете показати на білборді і в яких районах це буде максимально ефективно. Часто люди думають, що достатньо повісити постер десь у центрі — але важлива локація, де ваша цільова аудиторія реально проходить чи їздить. І ще маленький лайфхак: попросіть агентство зробити фото після монтажу — це дає впевненість, що ваша реклама дійсно на своєму місці і видно всім.

Розвісити рекламу 2 тижнів 3 днів тому #442237

• Evelina
  • Evelina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 26
  • Репутація: 0
Які фактори потрібно врахувати перед замовленням широкоформатного друку для рекламної кампанії? Чи має значення вибір матеріалу, товщина основи та тип фарб для тривалої експлуатації?
Плануючи рекламну кампанію, важливо оцінити умови розміщення та термін використання конструкції. PVH є універсальним варіантом для інтер’єрної та зовнішньої реклами завдяки своїй щільності та стійкості. Обираючи друк на пвх, слід врахувати товщину листа, спосіб кріплення та тип фарб, що впливають на довговічність. PVH добре тримає форму й забезпечує стабільну якість зображення навіть при інтенсивній експлуатації.
Час відкриття сторінки: 0.147 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.