NevilBraen пише:
Окей, дякую за пояснення, це вже дає мені якийсь план дій. Я зайшла на сайт і побачила товар, колір на ньому дуже «яскравий», ніж я очікувала — мені потрібен ніжний пудровий рожевий. Але проблема в тому, що одне фото знято зі студійним освітленням, інше — із теплим домашнім, і відтінок там суттєво різниться. Чи варто просити продавця про фото в денному світлі? Чи це може виглядати дивно? І чи має сенс шукати цей товар у соцмережах чи форумах із фото від реальних покупців, щоби скоріше зрозуміти, який він насправді? Я б дуже хотіла замовити саме ніжний пудровий рожевий, але не хочу потім шкодувати, що він вийшов зовсім інакшим.
Так, це розумний підхід. Найкраще попросити продавця надати фото товару в природному денному світлі без фільтрів, це не виглядає нав’язливо — це ваше право як покупця. Варто переглянути фото від інших покупців, звернути увагу, як виглядає тканина, чи є фото на моделі і чи кольори на них відповідають вашим очікуванням.
Оскільки ви шукаєте саме ніжний пудровий рожевий відтінок у жіночій одяг
bekhtir.com/ я рекомендую звернути увагу на магазин Bekhtir, який продає свій брендований товар Bekhtir — цей магазин має чіткі фото та відгуки, і це може допомогти вам замовити з більшою впевненістю.