^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7383512
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2223
13645
43779
15868
7383512

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Надійна машина для поїздки з дитиною

Надійна машина для поїздки з дитиною 9 місяців 3 тижнів тому #311026

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
  • Репутація: 0
Їдемо до Львова з маленькою дитиною (2 роки). Треба буде багато їздити (центр, Стрийський парк, за місто). Потрібна машина, в яку легко встановити дитяче крісло, і щоб була надійна, не ламалася. Що порадите?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Надійна машина для поїздки з дитиною 9 місяців 3 тижнів тому #311027

• Igor
  • Igor аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 97
З дитиною головне - надійність і безпека. Я б радив дивитися в бік японських марок, у них з цим все добре. Наприклад, Toyota. У них зручні салони і кріплення Isofix є. У Львові багато де їх пропонують. Подивіться в Autoprokat, у них точно є послуга оренда Toyota у Львові, бачив там Camry. Це і комфортно, і надійно. І уточніть у них одразу про дитяче крісло, зазвичай це додаткова опція.

Надійна машина для поїздки з дитиною 9 місяців 3 тижнів тому #311038

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Toyota взагалі дуже гарна машина, дійсно надійна, плюс красива, містка.. хороший вибір

Надійна машина для поїздки з дитиною 9 місяців 3 тижнів тому #311039

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Репутація: 1
Купити собі хочу Toyota, поки не знаю яку саме модель, але більше схиляюсь до чогось більш просторого. А ви не знаєте для нового авто, страховка дорожче коштує чим для машини яка років з 10 їздила по дорогах? Де її краще купувати?

Надійна машина для поїздки з дитиною 9 місяців 3 тижнів тому #311042

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
dedХаггис пише:
Купити собі хочу Toyota, поки не знаю яку саме модель, але більше схиляюсь до чогось більш просторого. А ви не знаєте для нового авто, страховка дорожче коштує чим для машини яка років з 10 їздила по дорогах? Де її краще купувати?

Так, Toyota справді хороша машина — надійна, містка і при цьому красива. Якщо хочеш щось більш просторе, можеш дивитися на кросовери або універсали, вони для сім’ї зручні, і для поїздок в місто комфортні.

Що стосується страховки: для нового авто зазвичай ціна вища, бо страхова оцінює ризик втрати чи пошкодження нової машини. Машина 10-річна або старша обійдеться дешевше по автоцивілці, але тут теж важливо, в якому стані транспорт і який досвід водія.

Купувати страховку зручно онлайн — можна відразу порівняти пропозиції, обрати оптимальні умови і не бігати по офісах. Якщо цікаво більше деталей, як оформлювати поліс і на що звертати увагу, глянь ось цю статтю https://khmelnytsky.com.ua/ua/article/111294-oformlennya-avtocivilki-onlayn-scho-potribno-znati-vodiyam — там все пояснено доступно, з порадами, щоб уникнути помилок і переплат.
Час відкриття сторінки: 0.120 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.