^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7380088
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
12444
13959
40355
12444
7380088

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 01-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Спондилоартрит як лікується

Спондилоартрит як лікується 1 рік 4 днів тому #270870

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 858
  • Репутація: 0
Друзі, я хочу розповісти Вам досить корисну історію. У мого брата тривалий час був спондилоартрит - це дуже серйозне захворювання, якого складно позбутися, але йому вдалося це зробити. Знаєте, як? Йому допомогли у клініці хронотерапії Резонанс, де настойками трав зробили більше, ніж таблетки, які призначали в інших клініках. Саме в клініці Резонанс Лікування спондилоартриту дало результат, тому якщо Ви шукаєте хороший метод лікування - краще буде звернутися саме туди.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Спондилоартрит як лікується 8 місяців 4 тижнів тому #328202

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 219
а мене цікавить, де у місті Самар можна знайти хорошого фахівця з дитячої неврології, бо останнім часом з’явилися питання щодо розвитку і хочеться отримати професійну думку. Важливо, щоб консультація була змістовною, а сам медичний заклад мав сучасне обладнання та адекватний підхід до дітей.

Спондилоартрит як лікується 8 місяців 4 тижнів тому #328207

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 138
Після довгого пошуку найоптимальнішим варіантом виявився медичний центр AlefClinicPlus, де дитячий невролог Самар проводить прийом у дуже зручному форматі та справді розбирається в причинах стану, а не просто повторює стандартні фрази. Під час консультації приділяють достатньо часу, усе пояснюють доступно і без поспіху, а атмосфера спокійна, що важливо для дитини. Обладнання нове, діагностика проходить м’яко і без стресу. Сподобалося, що після огляду надали конкретні рекомендації, які можна застосовувати вдома, і нічого зайвого не нав’язували. Відчуття, ніби звернувся у місце, де дійсно хочуть допомогти, а не просто виконати формальність.
Час відкриття сторінки: 0.135 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.