^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7383981
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2692
13645
44248
16337
7383981

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Вибір якісного одягу в Україні

Вибір якісного одягу в Україні 1 рік 1 тиждень тому #270817

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
  • Репутація: 0
Чи є зараз в Україні бренди, які реально заслуговують на увагу, особливо якщо хочеться стильних речей, що прослужать довше одного сезону? Можливо, ви маєте власний досвід і могли б поділитися порадами або навіть назвати кілька перевірених магазинів чи онлайн-платформ.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Вибір якісного одягу в Україні 1 рік 1 тиждень тому #270818

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
Я орієнтуюсь на поєднання якості тканини, фурнітури та відгуків покупців. Зараз є чимало українських брендів, які роблять достойні речі. Наприклад, звертаю увагу на ті магазини, де можна не тільки поміряти, а й дізнатись детально про склад тканини, догляд та умови повернення.

Вибір якісного одягу в Україні 1 рік 1 тиждень тому #270819

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Петро111 пише:
Я орієнтуюсь на поєднання якості тканини, фурнітури та відгуків покупців. Зараз є чимало українських брендів, які роблять достойні речі. Наприклад, звертаю увагу на ті магазини, де можна не тільки поміряти, а й дізнатись детально про склад тканини, догляд та умови повернення.
А чи можете ви навести приклади конкретних брендів, які справді варті уваги? Бо хочеться чогось сучасного, щоб і в офісі виглядати доречно, і для прогулянок підійшло. І чи є різниця між замовленням онлайн та походом у фізичний магазин? Чесно кажучи, інколи переживаю за розміри й те, що річ може виглядати не так, як на фото.

Вибір якісного одягу в Україні 1 рік 1 тиждень тому #270820

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
Онлайн-замовлення зараз досить зручні: більшість брендів надають детальні розмірні сітки та можливість безкоштовного повернення або обміну, тож ризики мінімальні. А якщо є час — відвідування фізичного магазину теж має свої плюси: можна одразу перевірити якість тканини, побачити справжні кольори й поєднання. Якщо говорити про конкретику, то варто звернути увагу на українські бренди, які зарекомендували себе якістю і дизайном. Наприклад, CHER’17 cher17.com/product-category/odyag — це один із тих магазинів, де дбають не лише про стиль, а й про якість пошиття, використовують приємні на дотик матеріали, а моделі виглядають сучасно й універсально. Вони пропонують речі як для повсякденного носіння, так і більш офісні варіанти, і це саме український бренд, який підтримує локальне виробництво.

Вибір якісного одягу в Україні 11 місяців 1 тиждень тому #279885

• Witer
  • Witer аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Я не багато хороших україньских брендів знаю....

Вибір якісного одягу в Україні 11 місяців 1 тиждень тому #283959

• Greg
  • Greg аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 79
Вони є, можливо ви просто не сильно цією темою цікавились.... Хоча в мене в гардеробі таких справді не багато. Більше імпонують європейські марки одягу по прикладу німецької BRAGGART https://braggart.ua/ua/ . Крутезний верхній одяг шиє цей виробник і в нас в Україні він є дуже популярним
Час відкриття сторінки: 0.137 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.