dedХаггис пише:
Друзі, як ви думаєте що краще купити в спальню? Я про меблі.. зробили ремонт в новій квартирі, а тепер треба її облаштувати.. і взагалі не розумію з чого почати і що краще придбати.
Облаштовувати нову квартиру — це завжди приємні клопоти. Я думаю, що починати треба саме зі спальні, адже це місце для відпочинку та відновлення сил. Звісно, хочеться, щоб було і красиво, і функціонально.
Я раджу не поспішати і підійти до вибору комплексно. Насамперед, зверніть увагу на ліжко. Воно має бути зручним і міцним, адже від цього залежить ваш сон. Не економте на матраці — це інвестиція у ваше здоров'я. Далі — шафа. Краще, щоб вона була містка і підходила до загального стилю. Можна розглянути варіант з дзеркальними дверцятами — вони візуально розширюють простір.
З власного досвіду можу сказати, що готові комплекти часто виглядають гармонійніше, ніж окремі елементи. Якщо вам до душі сучасний стиль, подивіться на турецькі спальні, вони славляться своєю якістю та дизайном. Якраз на сайті
https://www.spalnia.com.ua/product-category/spalni/spalni-turciya/ є багато класних варіантів. У них і матеріали якісні, і виглядають дуже стильно. Насамкінець, не забувайте про дрібниці: освітлення, текстиль, декор. Саме вони створюють справжній затишок.