^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7383961
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2672
13645
44228
16317
7383961

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Що краще купити?

Що краще купити? 1 рік 2 тижнів тому #270770

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Друзі, як ви думаєте що краще купити в спальню? Я про меблі.. зробили ремонт в новій квартирі, а тепер треба її облаштувати.. і взагалі не розумію з чого почати і що краще придбати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Що краще купити? 11 місяців 4 тижнів тому #270903

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Друзі, як ви думаєте що краще купити в спальню? Я про меблі.. зробили ремонт в новій квартирі, а тепер треба її облаштувати.. і взагалі не розумію з чого почати і що краще придбати.

Облаштовувати нову квартиру — це завжди приємні клопоти. Я думаю, що починати треба саме зі спальні, адже це місце для відпочинку та відновлення сил. Звісно, хочеться, щоб було і красиво, і функціонально.

Я раджу не поспішати і підійти до вибору комплексно. Насамперед, зверніть увагу на ліжко. Воно має бути зручним і міцним, адже від цього залежить ваш сон. Не економте на матраці — це інвестиція у ваше здоров'я. Далі — шафа. Краще, щоб вона була містка і підходила до загального стилю. Можна розглянути варіант з дзеркальними дверцятами — вони візуально розширюють простір.

З власного досвіду можу сказати, що готові комплекти часто виглядають гармонійніше, ніж окремі елементи. Якщо вам до душі сучасний стиль, подивіться на турецькі спальні, вони славляться своєю якістю та дизайном. Якраз на сайті https://www.spalnia.com.ua/product-category/spalni/spalni-turciya/ є багато класних варіантів. У них і матеріали якісні, і виглядають дуже стильно. Насамкінець, не забувайте про дрібниці: освітлення, текстиль, декор. Саме вони створюють справжній затишок.

Що краще купити? 9 місяців 1 тиждень тому #311113

• Greg
  • Greg аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 79
Ми зараз дитячу спальню облаштовуємо якісними меблями

Що краще купити? 9 місяців 1 тиждень тому #311123

• Witer
  • Witer аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Greg пише:
Ми зараз дитячу спальню облаштовуємо якісними меблями

А що саме ви запланували купувати? Які меблі вас цікавлять найбільше? Ліжко? Шафа? Матрац??? До речі дитячий ортопедичний матрац вам точно потрібно буде купувати, бо дитина повинна спати саме на такому, адже у дитячому віці формується активно здорова постава і якісний матрац буде цьому сприяти
Час відкриття сторінки: 0.136 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.