^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

5771482
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1128
1986
10264
35139
5771482

Ваш IP: 216.73.216.40
Сьогодні: 21-03-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Квартира у новобудові

Квартира у новобудові 7 місяців 3 днів тому #270768

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 84
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Як обрати квартиру у новобудові? Які варіанти пропонують зараз на ринку нерухомості? Мене тільки лякає що коли ти купуєш квартиру в новобудові то там треба робити ремонт по вартості квартири.. плюс затрати по часу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Ці користувачі сказали вам Дякую: Evelina

Квартира у новобудові 7 місяців 1 день тому #270793

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 699
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Як обрати квартиру у новобудові? Які варіанти пропонують зараз на ринку нерухомості? Мене тільки лякає що коли ти купуєш квартиру в новобудові то там треба робити ремонт по вартості квартири.. плюс затрати по часу.
Обираючи квартиру у новобудові, варто спочатку зрозуміти, що тобі важливо — площа, планування, поверх, вид з вікна. На ринку зараз є дуже різні варіанти: від компактних студій до великих трьох- і чотирикімнатних квартир з панорамними вікнами і терасами. Звичайно, купуючи новобудову, майже завжди доведеться робити ремонт, і це потребує часу та бюджету, але при цьому ти отримуєш житло “під себе”, з сучасними комунікаціями і новою технікою. Багато забудовників пропонують вже готові варіанти з ремонтом або поліпшеною комплектацією, що суттєво економить час і нерви. Що таке квартири з передчистовим оздобленням можна подивитися за посиланням https://grandbourget.com/equipment/ на сайті ЖК Гранд Бурже
— там видно, які опції реально доступні і як це може спростити життя після покупки.
Ці користувачі сказали вам Дякую: Evelina

Квартира у новобудові 2 місяців 3 днів тому #384161

• Evelina
  • Evelina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 26
  • Репутація: 0
Ремонт - це не страшно.
Був негативний досвід, коли наймала різних майстрів окремо. Один винен іншому, крайніх нема. Зараз думаю, що простіше одразу замовляти комплексно, без біганини й нервів.
Комплексний підхід реально працює, якщо обирати не «по оголошенню». Коли вся відповідальність у однієї команди, зникає хаос: чіткі строки, зрозумілий бюджет і нормальна комунікація. Саме тому зараз багато хто обирає ремонт квартир під ключ remont-studio.com.ua/remont-kvartir-pid-klyuch/, бо це про контроль результату, а не постійні виправдання. У підсумку виходить дешевше, ніж нескінченні переробки.
Останнє редагування: 2 місяців 3 днів тому від Evelina.
Час відкриття сторінки: 0.166 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.