^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7383964
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2675
13645
44231
16320
7383964

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де краще придбати меблі?

Де краще придбати меблі? 1 рік 1 місяць тому #270678

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Де краще придбати меблі для спальні? Щоб якісь гарні були.. а ви як взагалі обирали дизайн спальні? Просто купили що підійшло по ціні?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де краще придбати меблі? 1 рік 4 тижнів тому #270694

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Де краще придбати меблі для спальні? Щоб якісь гарні були.. а ви як взагалі обирали дизайн спальні? Просто купили що підійшло по ціні?

Коли вибираєш меблі для спальні, важливо не тільки щоб були гарні, а й щоб усе поєднувалося між собою – ліжко, шафа, комод і, звісно, туалетний столик. Я би радив спочатку визначитися зі стилем (модерн, класика, мінімалізм), а потім вже підбирати елементи під нього. Колірна гама теж має значення – хтось любить світлі, повітряні інтер’єри, а комусь комфортніше в теплих, насичених відтінках.

Я, наприклад, не просто купував усе підряд, що було по знижці. Подивився приклади в Pinterest, уявив, як має виглядати моя спальня, і тільки потім почав шукати, що підходить під цей настрій.

Можу порадити перевірений магазин Спальня https://www.spalnia.com.ua/product-category/spalni/tualetnye-stoliki/ подивись, який гарний туалетний столик я там замовив — він просто ідеально вписався в мій інтер’єр. Там, до речі, багато таких моделей, які легко підійдуть під будь-який стиль спальні.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.201 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.