^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7384868
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3579
13645
45135
17224
7384868

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Рак грудей

Рак грудей 1 рік 1 місяць тому #270586

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Друзі, звертаюсь із важким питанням. У моєї родички виявили метастатичний рак молочної залози. Ситуація складна, і рідні просять допомогти знайти, куди в Києві можна звернутись для лікування. Потрібні фахівці, які працюють саме з таким діагнозом і мають сучасні методи терапії.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Рак грудей 1 рік 1 місяць тому #270587

• Штуня
  • Штуня аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 68
Мені дуже шкода чути про ваш випадок. Зі свого боку можу сказати, що в Києві дійсно є кілька закладів, де займаються лікуванням метастатичного раку грудей. Важливо не втрачати час і звертатися до онкологів, які спеціалізуються саме на цій формі захворювання.
Важливо також уточнювати, які саме препарати доступні, чи проводяться клінічні дослідження, і чи є можливість отримати таргетну або гормональну терапію. Деякі клініки співпрацюють із міжнародними медцентрами, що теж може бути вагомим плюсом.

Рак грудей 1 рік 1 місяць тому #270588

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
Ось якраз і важливо знайти місце, де підходять до лікування комплексно, з урахуванням новітніх методів. Родичка вже проходила курси хіміотерапії, але, на жаль, метастази з’явилися.

Рак грудей 1 рік 1 місяць тому #270589

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Раджу звернути увагу на клініку LISOD, лікарню ізраїльської онкології в Україні. Вони мають досвід роботи саме з пацієнтками, у яких діагностовано метастатичний рак молочної залози. На їхньому сайті я нещодавно натрапив на статтю про новітні препарати, які змінюють стандарти лікування.
Зокрема йдеться про гормонально-позитивний метастатичний рак грудей https://www.lissod.com.ua/ua/about/media/news/novi-preparati-zminjujut-ctandarti-hormonalno-pozitivnij-metactatichnij-rak-hrudej-likuvatimut-efektivni , який тепер лікують значно ефективніше. Там цитують професора Авраама Кутена, який каже: «Сьогодні ми можемо говорити про ефективне лікування пацієнток навіть з метастатичним раком молочної залози. Незважаючи на поширеність серед жінок, хвороба здає свої позиції з кожним роком завдяки появі все нових і нових протиракових ліків». Мені здається, що така клініка може стати серйозною опорою в цій боротьбі.
Час відкриття сторінки: 0.118 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.