^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7383965
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2676
13645
44232
16321
7383965

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Інвестування в нерухомість

Інвестування в нерухомість 1 рік 2 місяців тому #270311

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Думаю ви не одноразово чули про інвестування і що одним з найкращих варіантів є інвестиції у нерухомість? Як ви вважаєте зараз під час війни, таке інвестування оправдане? Чи має воно сенс?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Інвестування в нерухомість 1 рік 2 місяців тому #270346

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Думаю ви не одноразово чули про інвестування і що одним з найкращих варіантів є інвестиції у нерухомість? Як ви вважаєте зараз під час війни, таке інвестування оправдане? Чи має воно сенс?

На мою думку, інвестування в нерухомість навіть під час війни може бути виправданим, але все залежить від цілей і горизонту планування. Якщо йдеться про збереження капіталу в більш-менш стабільному активі, то нерухомість, особливо у відносно безпечних регіонах або в проектах із готовністю до введення в експлуатацію, залишається привабливою.

Ціни на житло зараз не космічні, тому якщо є заощадження вважаю слід подумати про інвестування. Ще один момент — попит на оренду все одно тримається, особливо у великих містах. Тому, якщо цікавить саме дохід від оренди або збереження вартості, інвестиція може мати сенс.

Якщо цікаво, почитай статтю https://grandbourget.com/news/chy-varto-investuvaty-v-neruhomist-pid-chas-vijny/ чи варто інвестувати в нерухомість під час війни — з прикладами, на що звернути увагу, щоб не прогоріти.

Інвестування в нерухомість 1 рік 1 місяць тому #270649

• Greg
  • Greg аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 79
Я збираюсь купувати квартиру в Турції. Як думаєте, хороша ідея?

Інвестування в нерухомість 1 рік 1 місяць тому #270652

• Witer
  • Witer аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 61
Ось тут — https://hayatestate.com/ua/turechchyna ви знайдете всі найкращі пропозиції з турецької нерухомості: сучасні новобудови, квартири біля моря, інвестиційні варіанти з гарантіями та юридичним супроводом. Ідеальний вибір для тих, хто шукає надійне житло або вигідні інвестиції в Туреччині. Туреччина — одна з найперспективніших країн для інвестицій у нерухомість: стабільний ринок, високий туристичний попит та можливість отримати вид на проживання.
Час відкриття сторінки: 0.175 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.