^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7384881
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3592
13645
45148
17237
7384881

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Сам за себе?

Сам за себе? 1 рік 2 місяців тому #270309

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Чи вважаєте ви нормальним що у когось є мільйони, а інші не можуть і хліба купити? Чи нормально те що ти допомагаєш іншим? Можливо це не допомога, а навпаки провокація для того щоб людина нічого не робила?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Сам за себе? 1 рік 2 місяців тому #270343

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Чи вважаєте ви нормальним що у когось є мільйони, а інші не можуть і хліба купити? Чи нормально те що ти допомагаєш іншим? Можливо це не допомога, а навпаки провокація для того щоб людина нічого не робила?

Мені здається, що світ завжди був і буде нерівним — хтось має мільйони, а хтось ледь зводить кінці з кінцями. Але це не означає, що допомагати іншим — погано чи марно. Навпаки, навіть найменша підтримка може стати для когось точкою опори, поштовхом до змін або просто ковтком повітря у складний момент. Це не провокація, а прояв людяності.

Допомога не завжди про гроші — іноді це слово, увага, можливість чи порада. Є багато ініціатив, які показують, як можна допомагати просто й по-справжньому. Наприклад, рух Щедрий Вівторок в Україні https://givingtuesday.ua/ об'єднує людей, які хочуть творити добро — хто чим може. Тому якщо є бажання підтримати — це вже добре. А як саме це зробити, кожен обирає по собі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.127 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.