^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7384882
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3593
13645
45149
17238
7384882

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Страховка за кордон

Страховка за кордон 1 рік 2 місяців тому #270308

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Ви колись їздили за кордон? А як обирали страхову де купити поліс? Добре коли ти поїхав і нічого не трапилось, але знаючи себе то можна і захворіти неочікувано і травму отримати, тому краще не ризикувати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Страховка за кордон 1 рік 2 місяців тому #270342

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Ви колись їздили за кордон? А як обирали страхову де купити поліс? Добре коли ти поїхав і нічого не трапилось, але знаючи себе то можна і захворіти неочікувано і травму отримати, тому краще не ризикувати.

Доволі часто подорожую для мене завжди це щось нове і цікаве. Страховку завжди намагаюся оформити заздалегідь, бо неприємності можуть трапитися навіть у найспокійніший момент. Добре, коли нічого не стається, але ж ми не залізні — просте отруєння, застуда чи невдале падіння можуть зіпсувати всю поїздку.

Обирати страхову намагаюся не навмання. Дивлюся на умови, покриття, чи включено лікування COVID, репатріацію, екстрену стоматологію. Зараз дуже зручно, що все це можна зробити онлайн, а не шукати офіси перед вильотом.

Якщо цікаво заглибитись у тему, і почитати про страхування за кордон, це можна зробити в статті — pro.vn.ua/strahovka-za-kordon-onlayn-mozhlyvist-kupyty-polis-za-naykraschoyu-tsinoyu/ тут пояснюється, як знайти вигідний поліс і на що звертати увагу при виборі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.107 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.