^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7384485
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3196
13645
44752
16841
7384485

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Vaporesso Vibe чи щось інше?

Vaporesso Vibe чи щось інше? 1 рік 3 місяців тому #270160

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
  • Репутація: 0
Давно придивляюсь до нових девайсів і не можу визначитися — чи варто брати Vaporesso Vibe, чи може хтось порадить щось краще з приблизно такою ж ціною і функціональністю? Читав кілька оглядів, але всі вони надто загальні, і здається, ніби просто реклама. Хотілося б почути реальні враження від тих, хто вже користувався. Цікавить, чи не "зажерлива" на рідину, як швидко сідає батарея і чи нормально передає смак.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Vaporesso Vibe чи щось інше? 1 рік 3 місяців тому #270165

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
Я мав справу з Vaporesso Vibe трохи більше місяця. Загалом — пристрій нормальний, але не ідеальний. Особисто мені здалося, що витрата рідини дещо вища, ніж у схожих моделей, особливо якщо часто парити. Батарея тримає день-два при середньому навантаженні. Смак передає добре, але тільки з якісними койлами. Якщо ж порівнювати з іншими брендами, то Uwell має кілька цікавих альтернатив, де рідина йде економніше.

Vaporesso Vibe чи щось інше? 1 рік 3 місяців тому #270166

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Петро111 пише:
Я мав справу з Vaporesso Vibe трохи більше місяця. Загалом — пристрій нормальний, але не ідеальний. Особисто мені здалося, що витрата рідини дещо вища, ніж у схожих моделей, особливо якщо часто парити. Батарея тримає день-два при середньому навантаженні. Смак передає добре, але тільки з якісними койлами. Якщо ж порівнювати з іншими брендами, то Uwell має кілька цікавих альтернатив, де рідина йде економніше.
А як ти вважаєш, якщо порівнювати той же Vaporesso Vibe з, наприклад, Uwell Caliburn G2 або якимось із Voopoo, чи є сенс переплачувати? Бо бачив, що ціни на них трохи вищі, але якщо різниця суттєва — готовий розглянути.

Vaporesso Vibe чи щось інше? 1 рік 3 місяців тому #270167

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
Якщо брати Vaporesso Vibe, то це варіант надійний, але без "вау"-ефекту. Uwell Caliburn G2 трохи краще передає смак і більш економний у використанні рідини, але й ціна вища. Voopoo Drag серії мають чудову потужність і хороший об’єм бака, але за розмірами більші й не всім підходять для щоденного використання.
Я особисто замовляв усе через онлайн вейп шоп Bambuk, бо в них часто бувають акції, і підтримка досить оперативна — один раз мав проблему з койлом, то швидко вирішили.
Щодо витратних матеріалів — у Vaporesso Vibe bambuk.org/vaporesso-vibe-pod-system/ койли служили мені приблизно 10-12 днів при щоденному користуванні, це ще нормальний показник. Але багато що залежить від рідини — чим густіша та солодша, тим швидше забиває. Якщо хочеш максимально збалансований варіант по ціні/якості — можеш придивитися до Smok Novo серії. Але знову ж таки — все залежить від стилю паріння.
Останнє редагування: 1 рік 3 місяців тому від Петро111.
Час відкриття сторінки: 0.108 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.