^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7385718
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4429
13645
45985
18074
7385718

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Чи важко працювати з криптою?

Чи важко працювати з криптою? 1 рік 4 місяців тому #269763

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Чи важко працювати з криптою? Хочу навчитися і почати гарно заробляти. З чого почати? Скільки я зможу заробити через місяць?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Чи важко працювати з криптою? 1 рік 4 місяців тому #269764

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Чи важко працювати з криптою? Хочу навчитися і почати гарно заробляти. З чого почати? Скільки я зможу заробити через місяць?

Працювати з криптою — не прям важко, але точно не кнопка “бабло”. Тут треба трохи вникнути: що таке блокчейн, як працює гаманець, навіщо потрібна сід фраза (до речі, ось класне пояснення — https://www.web3.org.ua/shcho-take-seed-fraza-i-iak-vona-pratsiuie/ без цього взагалі нікуди, бо можеш втратити все ще до того, як щось заробиш.

Почати можна з малого. Заведи гаманець, зареєструйся на якійсь біржі, типу Binance чи Bybit, подивись кілька відео для новачків на YouTube — там реально нормально пояснюють. Не треба одразу вкладати великі гроші. Краще купи щось дрібне, просто щоб зрозуміти, як усе працює. Ще можеш спробувати airdrop-и — це коли дають токени просто за активність, типу реєстрації чи підписки.

За місяць, якщо будеш активно розбиратись, можна вже щось і заробити — десь від кількох сотень гривень до, можливо, 100–200 доларів. Але все залежить від того, наскільки активно копаєш і як пощастить. Головне — не лізь одразу з усіма грошима і не ведись на “легкий заробіток”.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.