^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7384848
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3559
13645
45115
17204
7384848

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Як допомагати людям?

Як допомагати людям? 1 рік 4 місяців тому #269758

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Хочеться бути корисним для людей, країни. Але якщо починаєш глибше в це занурюватись, бачиш скільки багато людей просто обманюють і наживаються на чужому горі. Як вірити комусь?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як допомагати людям? 1 рік 4 місяців тому #269765

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Хочеться бути корисним для людей, країни. Але якщо починаєш глибше в це занурюватись, бачиш скільки багато людей просто обманюють і наживаються на чужому горі. Як вірити комусь?

З одного боку, дуже хочеться бути корисним: донатити, волонтерити, долучатися до ініціатив. Але з іншого — коли чуєш чергову історію про шахрайство або побачиш, як хтось наживається на допомозі, з’являється злість і розчарування. І це нормально — сумніватися, ставити запитання, перевіряти. Це не означає, що ми погані або байдужі.

Я вірю, що не всі однакові. Є реальні люди, волонтери, фонди, які вкладають душу в те, що роблять. Просто треба навчитися відрізняти щирість від маніпуляції. І шукати тих, кому справді можна довіряти — як от ініціатива Щедрий Вівторок https://givingtuesday.ua/ яка об’єднує сотні прозорих, перевірених історій допомоги.

Тож вірити — складно. Але ще складніше нічого не робити. Я за те, щоб допомагати з розумом. І не втрачати віру в людей.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.109 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.