^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7384849
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3560
13645
45116
17205
7384849

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Застрахувати квартиру

Застрахувати квартиру 1 рік 4 місяців тому #269757

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Як можна застрахувати квартиру? А ви колись це робили? Чи виплачували вам компенсацію, скажімо за те що сусіди затопили?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Застрахувати квартиру 1 рік 4 місяців тому #269781

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Як можна застрахувати квартиру? А ви колись це робили? Чи виплачували вам компенсацію, скажімо за те що сусіди затопили?

Застрахувати квартиру зараз дуже просто — не потрібно йти до офісу чи заповнювати купу паперів. Все робиться онлайн. Спочатку обираєш тип страхування: тільки стіни, майно всередині, або ж повне покриття плюс відповідальність перед сусідами. Потім заповнюєш коротку форму, вказуєш площу, адресу, тип житла — і вже за кілька хвилин отримуєш поліс на пошту. Якщо щось трапляється, наприклад, тебе затопили або вибухнула плита, подаєш заявку і страхова компанія має компенсувати збитки згідно з договором.

Особисто я оформлював такий поліс, і так — був випадок, коли сусіди зверху прорвали трубу. Страховка покрила частину витрат на ремонт стелі та шпалер, хоч і не все, але це вже був серйозний плюс. Без неї платив би з власної кишені вдвічі більше.

Рекомендую не зволікати й хоча б подивитися, які є варіанти — тут усе на одній сторінці: https://hotline.finance/ua/property це дешевше, ніж здається, а спокій — безцінний.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.105 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.