^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7368964
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1320
13959
29231
1320
7368964

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 01-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Благодійність під час війни — особисте чи колектив

Благодійність під час війни — особисте чи колектив 1 рік 4 місяців тому #269731

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Чи повинен бізнес долучатися до волонтерства і зборів, чи це зона відповідальності окремих людей?
Цікавить думка і підприємців, і найманих працівників.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Благодійність під час війни — особисте чи колектив 1 рік 4 місяців тому #269732

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Чи повинен бізнес долучатися до волонтерства і зборів, чи це зона відповідальності окремих людей?
Цікавить думка і підприємців, і найманих працівників.

Участь бізнесу у волонтерській діяльності та благодійних зборах є предметом обговорення як серед підприємців, так і серед найманих працівників. Деякі вважають, що підтримка суспільних ініціатив є моральним обов'язком бізнесу, особливо в умовах війни, коли кожна допомога має велике значення для країни. Залучення бізнесу до волонтерства сприяє соціальній стабільності та підтримці фронту, встановлюючи стандарт відповідальності та активної громадянської позиції.

З іншого боку, є думка, що волонтерство та участь у благодійних зборах є особистою відповідальністю кожного, і бізнес повинен зосередитися на своїй основній діяльності. Проте, навіть у таких випадках, багато підприємців підтримують волонтерські ініціативи, розуміючи важливість спільних зусиль для досягнення перемоги та стабільності в країні.

Детальніше про те, як бізнес може долучатися до волонтерства та підтримки ініціатив, можна дізнатися в статті "Програми підтримки бізнесу в Україні" https://givingtuesday.ua/statti/programy-pidtrymky-biznesu-v-ukrayini/ яка стане корисним ресурсом для підприємців, які хочуть активно долучатися до суспільних ініціатив.

Враховуючи сучасні виклики, багато бізнесів в Україні активно долучаються до волонтерської діяльності, надаючи фінансову та матеріальну допомогу, а також залучаючи своїх працівників до благодійних ініціатив. Це не лише позитивно впливає на імідж компанії, але й зміцнює внутрішній колектив, формуючи почуття гордості та єдності серед працівників.
Ці користувачі сказали вам Дякую: Evelina

Благодійність під час війни — особисте чи колектив 1 рік 3 місяців тому #269970

• Evelina
  • Evelina аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 30
Такі ініціативи — це не лише прояв соціальної відповідальності, а й реальний внесок у розвиток країни. Підтримка студентів технічних спеціальностей — приклад цільової допомоги, що працює на майбутнє. Бізнес може ставати партнером змін уже сьогодні, інвестуючи у тих, хто завтра будуватиме енергетику, транспорт і промисловість. Долучайтеся до omborsch.org — разом ми творимо сильну Україну.

Благодійність під час війни — особисте чи колектив 7 місяців 1 тиждень тому #390873

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 218
В мене під час адаптації в Польщі з’явилося багато запитань щодо працевлаштування, документів і правового статусу, але звертатися одразу до платного юриста не хочеться. Інформація з форумів часто не викликає довіри, бо кожен описує свій окремий випадок. Цікавить, чи існує ресурс, де зібрані офіційні пояснення та рекомендації саме для українців, які шукають безкоштовну юридичну підтримку.

Благодійність під час війни — особисте чи колектив 7 місяців 1 тиждень тому #390875

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 138
Після власних пошуків вдалося знайти платформу Спільно, яка стала справжнім відкриттям. Матеріали допомогли розібратися, що таке безкоштовна юридична допомога українцям в Польщі https://spilnoinpl.org/article/bezkoshtovna-iurydychna-dopomoha-u-polshchi і в яких ситуаціях на неї реально можна розраховувати. Інформація подана спокійно та послідовно, без нав’язування послуг, що викликає довіру. Ознайомлення з платформою дозволило заздалегідь підготувати питання та уникнути типових помилок, які часто роблять через нестачу знань.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.