^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7384505
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3216
13645
44772
16861
7384505

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.
  • Сторінка:
  • 1
  • 2

ТЕМА: Выбираем мебель для детской комнаты

Выбираем мебель для детской комнаты 1 рік 4 місяців тому #269895

• Штуня
  • Штуня аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 68
  • Репутація: 0
Решили обновить уголок для чтения и выбрала мягкое кресло в интернет-магазине mebelsait. Остановилась на модели с глубоким сиденьем и мягкими подлокотниками. Очень понравилось качество швов и наполнение — сидеть невероятно комфортно. Рекомендую купить кресло в Днепре именно в этом магазине.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Выбираем мебель для детской комнаты 1 рік 2 місяців тому #270287

• Qiwi99
  • Qiwi99 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 140
Думаю, что вам еще нужно посмотреть мебель в интернет-магазине Гербор gerborua.shop/ru у них очень большой выбор и доступные цены. По любым интересующим вопросам, всегда можете обратиться к консультанту.

Выбираем мебель для детской комнаты 1 рік 2 місяців тому #270370

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 858
Я ребенку в детскую очень хочу взять массажный коврик, но пока еще не определился с тем, какой будет лучше всего, так что рассматриваю разные варианты, чтоб подобрать оптимальное решение. Обзоры на ютубе про эти коврики смотрю - довольно много нового узнал уже про них. А вот тут хорошие цены на массажные детские коврики https://obetty.com.ua/ua/massazhnye-kovriki/, так что в любом случае выбрать есть из чего, но надо понимать какой коврик будет для ребенка оптимальным. Вы покупали в детскую такие штуки? Может быть Вы сможете меня сориентировать в вопросе выбора?

Выбираем мебель для детской комнаты 1 рік 2 тижнів тому #270723

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Підкажіть, будь ласка, хто нещодавно купував дитячі меблі для кімнати малюка і може поділитися досвідом? Хочу, щоб вони були не лише гарними, а й безпечними, з якісних матеріалів, бо зараз стільки варіантів в інтернеті, що очі розбігаються. Цікавить, де в Україні реально можна замовити все в одному місці, щоб і ліжечко, і шафка, і столик були в одному стилі, та ще й з доставкою по країні.

Выбираем мебель для детской комнаты 1 рік 2 тижнів тому #270724

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 219
Ми теж шукали меблі для дитячої, і для мене було важливо, щоб усе відповідало стандартам безпеки, мало міцну фурнітуру та екологічне покриття. Після довгих пошуків зупинилися на інтернет магазині Забава https://zabava.kiev.ua/ua . Там є великий вибір дитячих меблів: ліжка, комоди, шафи, письмові столи, навіть цікаві тематичні моделі для хлопчиків і дівчаток. Сподобалося, що можна підібрати меблі під конкретний розмір кімнати, а дизайнери консультують і допомагають скласти гармонійний комплект. Доставка була швидкою, а збірка — без додаткових клопотів. Наш малюк у захваті від свого нового ліжечка у формі будиночка, а я радий, що знайшли поєднання якості, безпеки та гарного вигляду в одному місці.
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
Час відкриття сторінки: 0.129 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.