^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7387513
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
6224
13645
47780
19869
7387513

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Ліки від нудоти і блювоти що допоможе швидко

Ліки від нудоти і блювоти що допоможе швидко 1 рік 11 місяців тому #268282

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Вчора було все нормально, а сьогодні зранку ні з того ні з сього накрила нудота, і навіть почало підтошнювати. Що може допомогти швидко позбутися цього стану? Можливо, є якісь ліки чи народні засоби, що реально працюють? Хотілося б почути поради з власного досвіду, а не просто загальну інформацію.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ліки від нудоти і блювоти що допоможе швидко 1 рік 11 місяців тому #268283

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
У мене було щось подібне після поїздки в транспорті. Найпростіше, що я можу порадити, це вугілля або "Смекта". Вони допомагають, коли проблема в шлунку. Якщо це від перенапруження чи стресу, можливо, щось на травах на кшталт м'ятного чаю теж допоможе. Але точно залежить від того, що стало причиною.

Ліки від нудоти і блювоти що допоможе швидко 1 рік 11 місяців тому #268284

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Я пробував м'ятний чай, але ефекту особливого не відчув. Можливо, ти знаєш щось сильніше, що можна швидко прийняти, якщо це не через їжу чи транспорт? Просто вже сил немає терпіти, а зайвий раз пити пігулки не хочеться, якщо вони не допоможуть.

Ліки від нудоти і блювоти що допоможе швидко 1 рік 11 місяців тому #268285

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Panteleev пише:
Я пробував м'ятний чай, але ефекту особливого не відчув. Можливо, ти знаєш щось сильніше, що можна швидко прийняти, якщо це не через їжу чи транспорт? Просто вже сил немає терпіти, а зайвий раз пити пігулки не хочеться, якщо вони не допоможуть.

Якщо потрібно швидко і ефективно, спробуй звернути увагу на ліки на основі домперидону або метоклопраміду, вони досить часто використовуються при нудоті.

Наприклад, є такі варіанти як "Мотиліум" чи "Церукал". Але це все, звісно, залежить від конкретної причини. Якщо не впевнений, краще звернися до лікаря. А взагалі, щоб не шукати довго, подивись каталог ліків від нудоти і блювоти фhttps://anc.ua/catalog/medikamenty-1/preparaty-dlya-zheludochno-kishechnogo-trakta-24/preparaty-ot-toshnoty-rvoty-32 в інтернет-аптеці АНЦ. Там реально великий вибір і є доставка по всій Україні.

Час відкриття сторінки: 0.124 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.