^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7385266
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3977
13645
45533
17622
7385266

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Скільки коштує потужна портативна колонка

Скільки коштує потужна портативна колонка 1 рік 11 місяців тому #268248

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
  • Репутація: 0
Хто може підказати, скільки коштує нормальна потужна портативна колонка? Хочу, щоб звук був класний і баси відчувались, але щоб не треба було влізати в борги. Поділіться досвідом, бо в магазинах ціни такі різні, що вже сам не знаю, що обрати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Скільки коштує потужна портативна колонка 1 рік 11 місяців тому #268249

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
У мене було схоже питання, тому перелопатив купу відгуків. Якщо хочеш дійсно потужну, готуйся викласти щось типу кількох тисяч гривень, але все залежить від бренду. Щодо звуку, ще зверни увагу на підтримку різних форматів і автономність. Зараз багато варіантів, головне не поспішати.

Скільки коштує потужна портативна колонка 1 рік 11 місяців тому #268250

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Слухай, а ти сам яку обрав? Тому що мені важливо, щоб колонка не просто грала голосно, а ще й не хрипіла на високій гучності. І з приводу автономності — скільки в середньому годин вона має працювати на одному заряді? Бо для мене це теж важливий фактор.

Скільки коштує потужна портативна колонка 1 рік 11 місяців тому #268251

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
NevilBraen пише:
Слухай, а ти сам яку обрав? Тому що мені важливо, щоб колонка не просто грала голосно, а ще й не хрипіла на високій гучності. І з приводу автономності — скільки в середньому годин вона має працювати на одному заряді? Бо для мене це теж важливий фактор.

Якщо шукаєш щось дійсно потужне і не хочеш витрачати час на зайві пошуки, рекомендую глянути на портативні колонки Xiaomi https://mi.ua/ua/portativnaja-akustika/ їх багато в інтернет-магазині Mi Store. Там вибір великий, і ціни різні, так що точно знайдеш щось під свій бюджет.

Плюс, є доставка по всій Україні, що зручно. Xiaomi взагалі відомі своїм класним співвідношенням ціни та якості, тож можна не переживати за звук чи автономність, вони тримаються по кілька годин на високій гучності.

Скільки коштує потужна портативна колонка 1 рік 5 місяців тому #269494

• Marunia
  • Marunia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 48
Я хочу мужу портативную колонку подарить, но еще не решила, какую выбрать.

Скільки коштує потужна портативна колонка 1 рік 5 місяців тому #269495

• Adamia
  • Adamia аватар
  • Оффлайн
  • Захожу иногда
  • Дописи: 52
Я тоже недавно выбирала подарок своему мужу и пришла к выводу, что отличным вариантом будет портативная колонка Divoom https://loadup.com.ua/ru/portatyvni-kolonky-divoom/ У неё не только отличный звук, но и стильный дизайн, который отлично подойдёт для любого повода. Мне нравится, что она компактная, но при этом даёт мощное и чёткое звучание. Мы с мужем часто выезжаем на природу или просто проводим время на даче, и такая колонка стала идеальным подарком!
Час відкриття сторінки: 0.123 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.