^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7385260
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3971
13645
45527
17616
7385260

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Як обрати вікна для дому?

Як обрати вікна для дому? 1 рік 11 місяців тому #268227

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Хлопці, підкажіть, хто вже міняв вікна у будинку, на що треба звернути увагу при виборі? Я планую повну заміну, але ринок переповнений пропозиціями. Є варіанти з різними профілями, склопакетами, навіть функції типу енергозбереження та шумоізоляції. Що важливіше, і які параметри дійсно варті уваги?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Як обрати вікна для дому? 1 рік 11 місяців тому #268228

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Я недавно ставив вікна, і скажу тобі, що шумоізоляція і енергозбереження – це мастхев. Особливо якщо живеш у місті чи холодному кліматі. Але не забудь про монтаж, бо навіть найкраще вікно можна зіпсувати, якщо неправильно встановити. Профіль, склопакет – усе це другорядне, якщо встановлення криве.

Як обрати вікна для дому? 1 рік 11 місяців тому #268229

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
А як щодо матеріалів? Бачив багато пропозицій з металопластику, але не знаю, наскільки вони довговічні. Можливо, є якісь нюанси по товщині профілю чи типу склопакетів? Бо я не хочу міняти їх через 5 років через зношування або конденсат усередині.

Як обрати вікна для дому? 1 рік 11 місяців тому #268230

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Panteleev пише:
А як щодо матеріалів? Бачив багато пропозицій з металопластику, але не знаю, наскільки вони довговічні. Можливо, є якісь нюанси по товщині профілю чи типу склопакетів? Бо я не хочу міняти їх через 5 років через зношування або конденсат усередині.

Я сам нещодавно проходив через це, тому можу порадити перевірену компанію. Якщо шукаєш якісні варіанти з доставкою по Україні, то подивись на асортимент інтернет-магазину Вікнова Плюс.

Там є широкий вибір металопластикових вікон https://viknovaplus.com.ua/uk/golovna/ і вони співпрацюють з надійними брендами, як-от Rehau. До того ж у них є енергозберігаючі, шумоізоляційні та навіть протизламні рішення. І головне — встановлення роблять професійно, що, як сказав колега, дуже важливо.

Як обрати вікна для дому? 1 рік 5 місяців тому #269503

• korovka33
  • korovka33 аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 99
  • Репутація: 1
Выбирая металлопластиковые двери и окна https://maps.app.goo.gl/gMmS4BymHKiVt5bB6 в Киеве, важно обратить внимание на их технические характеристики. Оконные системы обеспечивают высокую шумоизоляцию, что является важным для жителей города. Оконные конструкции изготавливаются из экологически чистых материалов, что делает их безопасными для здоровья. Пластиковые окна пользуются популярностью благодаря своей надежности и долговечности. Также не стоит забывать о пластиковых дверях, которые не только имеют красивый вид, но и обеспечивают дополнительный уровень защиты.
Останнє редагування: 1 рік 5 місяців тому від korovka33.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.