^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

6619244
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4845
10555
142102
181913
6619244

Ваш IP: 216.73.217.69
Сьогодні: 11-07-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Гроші з криптовалюти

Гроші з криптовалюти 1 рік 11 місяців тому #267794

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 95
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Хто чув і займається криптою? Чули про криптовалютні дебетові картки? Наскільки вони зручні?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Гроші з криптовалюти 1 рік 11 місяців тому #267795

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 736
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Хто чув і займається криптою? Чули про криптовалютні дебетові картки? Наскільки вони зручні?

Криптовалюта стає все більш поширеною, і чимало людей вже активно нею користуються. Одним із зручних інструментів є криптовалютні дебетові картки. Вони дозволяють легко витрачати крипту, конвертуючи її в фіатні гроші під час покупок. Це особливо корисно для тих, хто хоче використовувати криптовалюту у повсякденному житті. Проте варто пам'ятати про ризики: транзакційні комісії, коливання курсу та питання безпеки. Обирайте перевірені платформи, які надають прозорі умови користування. Детальніше про криптокартки читайте тут https://www.web3.org.ua/kryptovaliutni-debetovi-kartky/ цікавий сервіс і багато корисної інформації.

Гроші з криптовалюти 1 рік 9 місяців тому #268335

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 851
На карту можно вывести деньги без труда, так что Вы почитайте как это сделать. Пишут вот тут как вывести Tether USDT на карту www.coinsbar.net/ru/news/how-to-withdraw-tether-usdt-to-a-card/ , так что почитайте и это будет для Вас самым настоящим мануалом.

Гроші з криптовалюти 1 рік 8 місяців тому #268408

• igrik
  • igrik аватар
  • онлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 197
Хочу найти сервис для обмена криптовалюты, чтобы не было завышенных комиссий и обмен был по честному курсу. Какие платформы посоветуете? Может, кто-то недавно менял и знает надёжный вариант?

Гроші з криптовалюти 1 рік 8 місяців тому #268409

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 222
Много критериев надо учитывать при выборе обменника. Обрати внимание на скорость транзакций. Некоторые обменники типа бестчейнджа затягивают процесс, а это лишнее время и нервы. В Обмифай https://obmify.com/ru/currency/usdt-trc20 транзакции проходят очень быстро, я уже не раз пользовался — без задержек, курс нормальный, и комиссии не напрягают.
Час відкриття сторінки: 0.127 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.