^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7388881
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7592
13645
49148
21237
7388881

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Ваші поради щодо дитячих дерев'яних календарів

Ваші поради щодо дитячих дерев'яних календарів 2 років 1 місяць тому #267647

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
  • Репутація: 0
Шукаю ваші поради щодо дитячих дерев'яних календарів. Хочу купити щось цікаве та корисне для свого сина, йому п'ять років. Він любить гратися і одночасно вчитися, тож хочу знайти календар, який допоможе йому вивчити дні тижня, місяці та пори року. Можливо, хтось із вас вже купував такі ігри та може порекомендувати щось конкретне?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Ваші поради щодо дитячих дерев'яних календарів 2 років 1 місяць тому #267648

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Я купувала своїй доньці гру "Календар Пташка" українською мовою. Вона дуже любить її, адже календар яскравий, барвистий і зроблений з екологічно чистої деревини. Ця гра не лише розвиває дрібну моторику, але й допомагає вивчити дні тижня, місяці та пори року. Рекомендую звернути увагу на такі ігри, адже вони поєднують в собі навчання та розваги, що дуже важливо для дітей.

Ваші поради щодо дитячих дерев'яних календарів 2 років 1 місяць тому #267649

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Мені здається, що "Календар Пташка" може бути чудовим вибором. Важливо, щоб матеріали були екологічно чистими, це для мене велика перевага. А як щодо інших варіантів? Чи є ще якісь цікаві моделі, які варто розглянути? Також цікавить, де саме можна придбати такі ігри, щоб була можливість швидкої доставки по Україні.

Ваші поради щодо дитячих дерев'яних календарів 2 років 1 місяць тому #267650

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
NevilBraen пише:
Мені здається, що "Календар Пташка" може бути чудовим вибором. Важливо, щоб матеріали були екологічно чистими, це для мене велика перевага. А як щодо інших варіантів? Чи є ще якісь цікаві моделі, які варто розглянути? Також цікавить, де саме можна придбати такі ігри, щоб була можливість швидкої доставки по Україні.

Якщо ви шукаєте широкий вибір дитячих дерев'яних календарів https://ubee.com.ua/kalendarii/ рекомендую переглянути каталог на сторінці магазину Ubee. Вони пропонують великий асортимент товарів, включаючи гру "Календар Пташка" та "Календар Повітряна куля" за ціною 290 грн кожна.

В них можна знайти докладні описи, офіційну гарантію та швидку доставку по Україні. Мені особисто подобається їхній підхід до вибору матеріалів – всі іграшки зроблені з натуральної деревини та покриті безпечними фарбами. Це чудово підходить для малюків, оскільки поєднує навчання з грою.

Час відкриття сторінки: 0.135 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.