^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7386042
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4753
13645
46309
18398
7386042

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Маникюр

Маникюр 2 років 2 місяців тому #267501

• валюха
  • валюха аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Репутація: 0
Привет, сколько примерно нужно расходных материалов для открытия маникюрного кабинета? Где это все можно купить разом?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Маникюр 2 років 1 місяць тому #267523

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 215
Я работаю мастером ногтевого сервиса уже более пяти лет, и за это время перепробовала множество разных магазинов, но именно GLOSS стал моим фаворитом. В этом интернет-магазине я нашла широкий ассортимент продукции, которая действительно качественная и надежная. Особенно хочу отметить ремуверы для кутикулы https://glosscompany.ua/ru/remuvery-dlya-kutikuly/ эти средства превосходно справляются с удалением кутикулы, не повреждая кожу и ногти. Клиенты часто замечают, что после процедур с использованием ремуверов из GLOSS, их руки выглядят особенно ухоженно и красиво. К тому же, магазин предлагает быструю доставку и отличное обслуживание, что очень важно для меня в условиях плотного рабочего графика.
Останнє редагування: 2 років 1 місяць тому від igrik.

Маникюр 1 рік 7 місяців тому #269063

• Саймон
  • Саймон аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 858
Насправді дуже складно вибрати хорошого майстра, який зробить все красиво і не буде свого клієнта ризикувати. Моя сестра свого часу вирішила заощадити і звернулася до майстра вдома, так потім їй довелося лікувати грибок нігтів, а швидко цього захворювання не позбутися. Про лікування грибка нігтів в клініці хрономедицини вона знайшла інформацію і звернулася туди - там їй допомогли позбутися грибка, причому без застосування таблеток.
Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.