^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7389248
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7959
13645
49515
21604
7389248

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де можно купити модуль прихованого монтажу до рушн

Де можно купити модуль прихованого монтажу до рушн 2 років 2 місяців тому #267454

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
  • Репутація: 0
Привіт! Я нещодавно вирішив оновити свою ванну кімнату і хочу купити електричну керамічну сушарку для рушників. Чув, що існують модулі прихованого монтажу, які дозволяють заховати всі дроти та з'єднання, що дуже зручно та естетично виглядає. Однак я не маю жодного уявлення, де їх можна придбати. Може, хтось може підказати магазини або інтернет-ресурси, де я можу знайти такий модуль для своєї майбутньої рушникосушарки?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можно купити модуль прихованого монтажу до рушн 2 років 2 місяців тому #267455

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Радий, що ти вирішив оновити свою ванну кімнату та зробити її більш сучасною та зручною. Щодо модулів прихованого монтажу для електричних рушникосушарок, я маю для тебе чудову новину. Є декілька спеціалізованих магазинів, які пропонують такі товари, але найбільш зручний варіант – замовити все через інтернет. Я сам нещодавно купував модуль прихованого монтажу iwarm.com.ua/rushnykosusharky-ua/skrytyj-montazh-ua для своєї рушникосушарки, і можу рекомендувати інтернет-магазин iWARM. Вони мають широкий асортимент подібних товарів, і я залишився дуже задоволений якістю обслуговування та швидкістю доставки. На їхньому сайті ти знайдеш детальний опис кожного товару, а також зможеш отримати консультацію від спеціалістів, якщо виникнуть питання. Тож не вагайся і заходь на iWARM – там точно знайдеш те, що тобі потрібно.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.131 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.