^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7389235
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7946
13645
49502
21591
7389235

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Комплексне IT обслуговування

Комплексне IT обслуговування 2 років 2 місяців тому #267440

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Привіт! Хто звертався за послугами до IT компаній? Цікавить комплексне обслуговування. Скільки така послуга може коштувати і куди звертатися?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Комплексне IT обслуговування 2 років 2 місяців тому #267451

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
dedХаггис пише:
Привіт! Хто звертався за послугами до IT компаній? Цікавить комплексне обслуговування. Скільки така послуга може коштувати і куди звертатися?

Зовсім недавно перейшли на таке комплексне обслуговування, і це просто вогонь! Знаєш, спочатку я думав, що це буде дорого і складно. Але виявилося, що це реально економить і гроші, і нерви. Ми зараз платимо десь 15-20 тисяч на місяць (це залежить від кількості робочих місць і складності інфраструктури). І за ці гроші у нас все працює як годинник.

Якщо тебе цікавить Комплексне IT обслуговування підприємств у Києві - Sok-IT Solutions компанія яка тебе спасе. Вони нам і комп'ютери обслуговують, і з мережею розбираються, і навіть з безпекою допомагають. Коротше, повний фарш.

Що мені подобається - вони працюють 24/7. Якось у нас сервер накрився о другій ночі, так вони за годину все підняли. З власним айтішником так би не вийшло, хіба що ти йому космічну зарплату платиш.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.106 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.