^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7389263
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
7974
13645
49530
21619
7389263

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де є дійсна доставка товарів з США?

Де є дійсна доставка товарів з США? 2 років 2 місяців тому #267360

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
  • Репутація: 0
Де можна знайти надійну службу доставки товарів з США в Україну? Мені потрібно купити деякі специфічні речі, які тут не знайду, і хотів би замовити їх з Америки. Багато чув про різні компанії, але не знаю, які з них дійсно надають якісні послуги. Можливо, у когось є досвід роботи з певними службами? Хотілося б почути ваші поради та відгуки.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де є дійсна доставка товарів з США? 2 років 2 місяців тому #267361

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Я нещодавно теж цікавилася цим питанням. Сама кілька разів замовляла товари з США через різні компанії. Особливо можу порекомендувати Vector-USA, вони на ринку вже давно і мають гарну репутацію. Кілька разів замовляла через них електроніку та одяг - завжди все приходило вчасно і без пошкоджень.

Де є дійсна доставка товарів з США? 2 років 2 місяців тому #267362

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
Вже чув про Vector-USA, але не мав ще нагоди скористатися їхніми послугами. Можеш розказати, як саме проходить процес замовлення через них? І чи потрібно мати американську адресу для доставки, чи вони самі все організовують? Ще цікавить, чи є якісь приховані платежі, про які треба знати заздалегідь.

Де є дійсна доставка товарів з США? 2 років 2 місяців тому #267363

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Panteleev пише:
Вже чув про Vector-USA, але не мав ще нагоди скористатися їхніми послугами. Можеш розказати, як саме проходить процес замовлення через них? І чи потрібно мати американську адресу для доставки, чи вони самі все організовують? Ще цікавить, чи є якісь приховані платежі, про які треба знати заздалегідь.

Можу детальніше розповісти про Vector-USA. Перш за все, тобі варто подивитися на інформацію про доставку з США https://www.vector-usa.biz/ua/nashi-uslugi/dostavka-usa/ ця компанія працює в галузі доставки вже багато років і завжди дбає про якість своїх послуг. Коли ти робиш замовлення, вони надають американську адресу для доставки товарів.

Тобі не потрібно турбуватися про організацію перевезення – вони все роблять за тебе. Товари можна замовляти з будь-яких американських інтернет-магазинів, а Vector USA доставить їх в Україну. Крім того, у них немає прихованих платежів, що дуже зручно. Всі тарифи прозорі і ти завжди знаєш, за що платиш. Це дуже зручно, якщо хочеш отримати товари швидко і без проблем.

Час відкриття сторінки: 0.135 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.