^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7390996
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
9707
13645
51263
23352
7390996

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Дайте пораду щодо вибору гірського велосипеда?

Дайте пораду щодо вибору гірського велосипеда? 2 років 5 місяців тому #266483

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
  • Репутація: 0
Шукаю велосипед для початківців, але хочу інвестувати в якість, щоб воно служило довго. Мені подобається їздити як по місту, так і по легким бездоріжжям. Чи є варіанти, що б будуть ідеально підходити для таких умов? Чув про гірські та гібридні моделі, але не розумію, що краще вибрати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дайте пораду щодо вибору гірського велосипеда? 2 років 5 місяців тому #266484

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
За твоїм описом здається, що гібридний велосипед буде найкращим вибором. Вони зазвичай легші за гірські, але при цьому мають широкі шини і певну амортизацію для комфорту на нерівностях. Гібриди ідеально підходять для міських поїздок і легких трейлів.

Дайте пораду щодо вибору гірського велосипеда? 2 років 5 місяців тому #266485

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
То гібридний велосипед здається бути чудовим варіантом. А як щодо конкретних брендів чи моделей? Чи є щось, на що я повинен звернути увагу при виборі, можливо, якісь конкретні характеристики або технології, які роблять одну модель кращою за іншу?

Дайте пораду щодо вибору гірського велосипеда? 2 років 5 місяців тому #266486

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
NevilBraen пише:
То гібридний велосипед здається бути чудовим варіантом. А як щодо конкретних брендів чи моделей? Чи є щось, на що я повинен звернути увагу при виборі, можливо, якісь конкретні характеристики або технології, які роблять одну модель кращою за іншу?

Якщо шукаєш щось дійсно вартісне, рекомендую глянути на велосипед Cannondale Trail SE 4 https://veliki.com.ua/ua/goods_cannondale-trail-se-4-29.htm який ти можеш знайти в інтернет магазині "Veliki". Це чудовий варіант для початківців і не тільки. Cannondale відомий своїми міцними та легкими рамами. Trail SE 4 має алюмінієву раму, що робить його одночасно міцним і легким, ідеальним для різних видів терену.

Ця модель оснащена вилкою з хорошою амортизацією, що забезпечує комфорт при їзді по бездоріжжю. Також варто зазначити надійні гальма і широкі шини, що гарантують відмінне зчеплення з поверхнею. Ціна дійсно дуже приваблива, а доставка від магазину здійснюється по всій Україні. В цілому варіант повинен підійти вам.

Час відкриття сторінки: 0.133 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.