^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7394574
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
13285
13645
54841
26930
7394574

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Документи для оформлення електронного підпису

Документи для оформлення електронного підпису 2 років 8 місяців тому #265166

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Привіт усім! Мене цікавить процес оформлення електронного підпису. Чи може хтось поділитися досвідом і назвати перелік документів, які необхідно предоставити для цього? Дякую!
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Документи для оформлення електронного підпису 2 років 8 місяців тому #265167

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Привіт! Для отримання електронного підпису зазвичай потрібно мати скан-копії паспорта та ідентифікаційного коду. Також деякі сервіси можуть вимагати скан-копію іншого документа, що підтверджує вашу особу. Спробуйте звертатися до відповідного сервісу для деталей.

Документи для оформлення електронного підпису 2 років 8 місяців тому #265168

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
Maxim пише:
Привіт! Для отримання електронного підпису зазвичай потрібно мати скан-копії паспорта та ідентифікаційного коду. Також деякі сервіси можуть вимагати скан-копію іншого документа, що підтверджує вашу особу. Спробуйте звертатися до відповідного сервісу для деталей.
Дякую за швидку відповідь! Ще одне питання: чи можливо отримати електронний підпис через сервіс DepositSign? І які саме документи потрібні для цього? Заздалегідь вдячний за відповідь.

Документи для оформлення електронного підпису 2 років 8 місяців тому #265169

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Звісно, можливо отримати електронний підпис через сервіс DepositSign. Зазвичай вони вимагають скан-копії паспорта, ідентифікаційного коду та скан-копії довідки про реєстрацію місця проживання. Також може знадобитися контактний номер телефону для підтвердження особистості. Зазначте, що деякі документи можуть потребувати нотаріального посвідчення. Краще ознайомитись вам з переліком документів depositsign.com/documents/ для оформлення електронного підпису у них на сайті. Також можуть знадобитися додаткові документи для перевірки вашої особи. Рекомендую звернутися безпосередньо до служби підтримки DepositSign для точної інформації.
Час відкриття сторінки: 0.113 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.