^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7396470
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
15181
13645
56737
28826
7396470

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 02-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Яка компанія робить кремацію у Києві?

Яка компанія робить кремацію у Києві? 2 років 9 місяців тому #264877

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
  • Репутація: 0
Я тут новенький і шукаю інформацію про кремацію у Києві. Це не дуже зручна тема, але мені потрібно знати, де в місті можна зробити кремацію, які є варіанти, і скільки це може коштувати? Хочу знайти надійне місце з розумними цінами. Якщо хтось має досвід або знає корисну інформацію, будь ласка, поділіться.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яка компанія робить кремацію у Києві? 2 років 9 місяців тому #264878

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
Я трохи знайомий з цим питанням. Кремацію в Києві можна здійснити у кількох місцях, і ціни можуть варіюватися в залежності від обраного пакету послуг. Це може включати саму процедуру кремації, транспортування, урну для праху та інші послуги. Вартість зазвичай коливається від декількох тисяч гривень до більш високих сум, в залежності від комплексності послуг.

Яка компанія робить кремацію у Києві? 2 років 9 місяців тому #264879

• NevilBraen
  • NevilBraen аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 247
Це допомогло мені зрозуміти загальну картину. Але я хотів би дізнатися конкретніше: може, є якісь рекомендовані компанії у Києві, які займаються кремацією? Якщо ви знаєте про такі компанії, будь ласка, поділіться. Мені важливо, щоб це було надійне місце з доброю репутацією і прийнятними цінами.

Яка компанія робить кремацію у Києві? 2 років 9 місяців тому #264880

• Panteleev
  • Panteleev аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 261
NevilBraen пише:
Я тут новенький і шукаю інформацію про кремацію у Києві. Це не дуже зручна тема, але мені потрібно знати, де в місті можна зробити кремацію, які є варіанти, і скільки це може коштувати? Хочу знайти надійне місце з розумними цінами. Якщо хтось має досвід або знає корисну інформацію, будь ласка, поділіться.

Я професійно займаюся цим питанням і можу порадити вам звернутися до ритуальної компанії "Вавілон". Вони давно на ринку і зарекомендували себе як надійний провайдер послуг кремації. Вони пропонують повний спектр послуг, включаючи організацію кремації, транспортування, а також вибір урн для праху.

Ціни на кремацію у Києві https://vavilon-ritual.com.ua/poslugy/krematorii-krematsiia-tila.html конкретно у цієї компанії досить доступні, і ви можете ознайомитися з детальною інформацією на їх сторінці "Вавілон". Вони роблять все дуже якісно і з повагою до клієнтів, тому я впевнений, що ви залишитесь задоволені їхніми послугами.

Час відкриття сторінки: 0.120 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.