^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7407166
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
10181
15696
67433
39522
7407166

Ваш IP: 216.73.216.82
Сьогодні: 03-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.

ТЕМА: Де можна купити велосипед?

Де можна купити велосипед? 3 років 3 місяців тому #261678

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1453
  • Репутація: 0
Привіт друзі. Який тип велосипеда мені підійде найкраще: шосейний, міський, гірський, складний чи інший? Які параметри повинен мати мій велосипед? На що звернути увагу? Буду вдячний.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де можна купити велосипед? 3 років 3 місяців тому #261679

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Рекомендую вам розглянути всі види велосипедів та їх параметри, щоб зрозуміти, який тип підійде вам найкраще. Шосейні велосипеди підходять для швидкісних їзд, міські - для поїздок по асфальтованих дорогах, гірські - для бездоріжжя та пересування по горах.

Де можна купити велосипед? 3 років 3 місяців тому #261680

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 762
  • Подяка отримана: 2
Параметри, які повинні бути враховані: висота рами, вага, розмір коліс, кількість передач, розмір каретки та інші. Зверніть увагу на свої потреби та призначення велосипеда, щоб зробити правильний вибір.

Де можна купити велосипед? 3 років 3 місяців тому #261681

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 331
Петро111 пише:
Параметри, які повинні бути враховані: висота рами, вага, розмір коліс, кількість передач, розмір каретки та інші. Зверніть увагу на свої потреби та призначення велосипеда, щоб зробити правильний вибір.
Привіт, друзі! Я недавно замовив собі велосипед https://allo.ua/ua/velosipedy/ на сайті Алло і хочу поділитися своїми враженнями.
По-перше, великий вибір велосипедів на сайті дозволяє знайти ідеальний варіант для кожного, незалежно від того, для чого вам потрібен велосипед.
Я знайшов свій ідеальний варіант за допомогою фільтрів, які дозволяють відсортувати велосипеди за типом, розміром, кольором і багатьма іншими параметрами. Якщо ви шукаєте велосипед, я б настійно рекомендував цей магазин.
Час відкриття сторінки: 0.122 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.