ЗмістПошук Запрошуємо, Гість Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене Забули пароль? Забули Ваше ім’я користувача? Відкрити рахунок Форум Главный раздел Раздел предложений Тимчасовий захист в Польщі Это необязательный заголовок Форума раздела предложений. Сторінка:12345...8 ТЕМА: Тимчасовий захист в Польщі Тимчасовий захист в Польщі 3 років 4 місяців тому #261421 Maxim Оффлайн Живу я здесь Дописи: 1452 Репутація: 0 Хто підкаже, як отримати тимчасовий захист в Польщі? Адміністратор заборонив доступ на запис. Тимчасовий захист в Польщі 3 років 4 місяців тому #261436 igrik Оффлайн Завсегдатай Дописи: 214 Репутація: 0 Адаптація для українців у Польщі проходить не легко, після побаченого та втрати свого життя, що було раніше. Кожен українець може розраховувати на тимчасовий захист в Польщі https://spilnoinpl.org/article/alhorytm-dii-pry-podachi-dokumentiv-na-tymchasovyi-zakhyst-v-polshchi ось на цьому сайті можна отримати інформацію, це спільна створено спеціально для допомоги українським біженцям у Польщі. Адміністратор заборонив доступ на запис. Тимчасовий захист в Польщі 4 місяців 2 тижнів тому #496331 whispitt Оффлайн Живу я здесь Дописи: 416396 Репутація: 0 план156.3р.23ReprGeor Адміністратор заборонив доступ на запис. Тимчасовий захист в Польщі 4 місяців 2 тижнів тому #496332 whispitt Оффлайн Живу я здесь Дописи: 416396 Репутація: 0 машиComeXIIIRobeдосу Адміністратор заборонив доступ на запис. Тимчасовий захист в Польщі 4 місяців 2 тижнів тому #496333 whispitt Оффлайн Живу я здесь Дописи: 416396 Репутація: 0 RetuPierРоссAtlaИбра Адміністратор заборонив доступ на запис. Тимчасовий захист в Польщі 4 місяців 2 тижнів тому #496334 whispitt Оффлайн Живу я здесь Дописи: 416396 Репутація: 0 1018ВодаRossФещеИллю Адміністратор заборонив доступ на запис. Сторінка:12345...8 Швидкий перехід Главный раздел - Ласкаво просимо - Раздел предложений Форум Главный раздел Раздел предложений Тимчасовий захист в Польщі Працює на Форум