Вітаю вас друзі. Нещодавно помітив, що низ моєї мишки і верх столу стали трохи потертими що мені зовсім не подобається. Щоб надалі цього не було, хочу купити якийсь красивий килимок під мишу. Не порадите де його краще та вигідніше купувати?
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Де краще купити килимок для мишки?
3 років 6 місяців тому #260154
Доброго дня вам. Я собі декілька тижнів тому купив прикольний килимок Можу вам порадати чудовий інтернет-магазин, де є різні класні килимки і не тільки. Якщо цікаво, звертайтеся. З задоволенням вам допоможу.
3 років 6 місяців тому #260155
Мені мій друг порадив відвідати один магазин. Я туди сходив і був дещо розчарований. Килимки такої якості, наче вони зроблені із ганчірки, якою мили підлогу. А коли побачив ціну на них, мало свідомість не втратив. А де купували ви?
3 років 6 місяців тому #260156
Це для мене дуже знайома ситуація. Мені теж був трапився такий магазин. Але знайомий мені порадив чудовий інший, де можна купити якісні і прикольні килимки для миші https://www.3ona51.com/ua/gaming-mousepads/ я скористався його пропозицією і залишився дійсно задоволеним. Вам теж раджу відвідати цей магазин. В наявності дуже багато різноманітних килимків від різних виробників і не тільки. Всі вони зроблені з якісного матеріалу. А ціни більш, ніж доступні. Раджу і вам. Вам сподобається.
4 місяців 4 тижнів тому #477081