^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7355337
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
1652
13952
15604
480788
7355337

Ваш IP: 216.73.216.230
Сьогодні: 31-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Это необязательный заголовок Форума раздела предложений.
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8

ТЕМА: Дачник на огороде

Дачник на огороде 4 років 8 місяців тому #148397

• icujab
  • icujab аватар
  • Оффлайн
  • Новый участник
  • Дописи: 1
  • Репутація: 0
Якщо паркет був відомий ще в Стародавній Русі, то ламінат з'явився практично недавно, наприкінці 20 століття. Це покриття для підлоги має своєрідну структуру, яка надає йому надійності. Ламінат – функціональний композиційний матеріал.

Необхідно відзначити відразу, що обидва підлогові покриття – масивна дошка та ламінат – гідно витримали випробування часом та право мають на існування.Сонячні джерела енергії nehomesdeaf.org В який же бік буде виконаний вибір, залежить виключно від власних уявлень про ідеал інтер'єру.

На ринку будматеріалів представлений великий вибір покриттів для підлоги різних брендів. Найпопулярнішими вважаються масивна дошка та ламінат. Ці підлогові покриття успішно поєднують у собі дуже багато корисних властивостей:

Надійність;
Якість;
Екологічність;
Зовнішній гарний вигляд.
Більшість людей замислюються над питанням, що краще, ламінат або паркет для впорядкування підлоги. Необхідно зауважити, що матеріали не тільки мають спільні якості, але й відмінні якості. Тому потрібно розібратися, у чому різниця між паркетом та ламінатом.

Головна відмінність у тому, що для виробництва паркету застосовується справжня деревина, для ламінату – матеріали на основі синтетики.

Чому вибирають ламінат
Ламінат – конструкція в кілька шарів, що складається з кількох шарів. Лицьовий шар, зроблений з крафт-паперу, надає матеріалу благородного вигляду. На папір наносять різні принти та візерунки за допомогою найсучаснішого друку. Для захисту шару з паперу застосовують меламінову смолу, що в кілька разів збільшує міцність.

Ламінату немає рівних в імітуванні різних порід дерева та відтінків. Матеріал може трактувати метал, бетон, тканину, шкіру, природний камінь, а також відтворювати деталі дизайну . Дуже великий асортимент продукції дозволяє підібрати потрібний колір, фактуру, малюнок.

Ось у чому головна відмінність паркету від ламінату, так це в особливостях конструкції. Для середнього шару ламінату виробники дуже часто застосовують панель ДСП (ДСП) або щільну деревоволокнисту плиту (ДВП). Англійський варіант назви – HDF. За рахунок цього шару забезпечуються незамінні якості ламінату: жорсткість, надійність, водостійкість.

Шар, що знаходиться знизу – захисний – виготовляється з нерафінованого або просоченого смолами паперу. Для нього також може використовуватись тонкий пластик.

Ламінатні краї більшість виробників обробляють вологовідштовхуючим восковим складом.

Ламінат у догляді невибагливий. Для цього покриття не потрібні процедури шліфування та лакування. Ламінат не піддається вигорянню, не тьмяніє. Він дуже стійкий до пошкоджень, які створені механічним шляхом. Для видалення забруднень можна застосовувати спецзасіб для ламінату, ацетон або розчинник.

Промисловість ламінату не відстає від сучасних дизайнерських трендів. Світ ламінату безперервно оновлюється і стає ширшим. На даний момент, досить затребуваний ламінат під паркет, ламінат з різними видами обробки: фасками, брашем.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Дачник на огороде 5 місяців 3 тижнів тому #441506

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 416396

Дачник на огороде 5 місяців 3 тижнів тому #441507

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь

Дачник на огороде 5 місяців 3 тижнів тому #441508

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь

Дачник на огороде 5 місяців 3 тижнів тому #441509

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь

Дачник на огороде 5 місяців 3 тижнів тому #441510

• whispitt
  • whispitt аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Сторінка:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 8
Час відкриття сторінки: 0.151 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.