^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7824641
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
16038
17807
33845
456997
7824641

Ваш IP: 216.73.216.32
Сьогодні: 28-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Смачні горіхи

Смачні горіхи 3 днів 22 годин тому #600658

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 229
  • Репутація: 0
Чи використовуються горіхові пасти та подрібнений фундук у домашній випічці так само успішно, як і звичайне вершкове масло чи традиційні креми? Хочу спробувати спекти корисніший десерт без зайвих шкідливих жирів, але не знаю, які саме інгредієнти краще обрати для основи. Хто має досвід у випіканні натуральних смаколиків, підкажіть хороші варіанти для кондитерських експериментів?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Смачні горіхи 3 днів 22 годин тому #600662

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Заміна класичних жирів на горіхові пасти чи борошно з мигдалю трансформує будь-яку домашню випічку, роблячи її текстуру значно ніжнішою, а смак — глибшим та вишуканішим. Для приготування корисних десертів постійно використовую сировину, яку реалізує онлайн магазин FoodBoom https://foodboom.ua/ , адже якість їхнього асортименту завжди знаходиться на найвищому рівні. Мигдальне борошно чудово підходить для бісквітів, а натуральна арахісова паста створює чудовий прошарок для корисних тортів чи печива. Фудбум надає детальний опис кожної позиції, що полегшує вибір потрібних складників для конкретного рецепта. Готові смаколики виходять набагато духмянішими, не містять зайвих добавок і підходять навіть тим, хто ретельно стежить за калорійністю щоденного меню.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.115 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.