^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7817343
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8740
17807
26547
449699
7817343

Ваш IP: 216.73.216.32
Сьогодні: 28-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Яке планування краще обрати для апартаментів?

Яке планування краще обрати для апартаментів? 3 днів 16 годин тому #600481

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1474
  • Репутація: 0
Планую купувати нерухомість для здачі в подобову оренду і не можу визначитися з вибором формату. Вагаюся між класичною однокімнатною квартирою з окремою кухнею та просторою студією. Хочеться зрозуміти, що зараз користується більшим попитом серед орендарів і дає вищу дохідність. Окремо цікавить питання зонування та оптимальної площі, щоб не переплачувати за зайві квадратні метри при купівлі та ремонті.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Яке планування краще обрати для апартаментів? 2 днів 1 година тому #602522

• adine
  • adine аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 29
Для подобової оренди краще обирати смарт-студії площею від 25 до 30 квадратних метрів. Вони дешевші в обслуговуванні, а орендарі шукають компактний і затишний простір. Обов'язково треба виділити якісне спальне місце з повноцінним матрацом, а не обмежуватися диваном.

Яке планування краще обрати для апартаментів? 1 день 25 хвилин тому #603793

• minder
  • minder аватар
  • Оффлайн
  • Осваиваюсь на форуме
  • Дописи: 29
Довгострокова і подобова оренда вимагають абсолютно різного підходу до планування. Якщо орієнтуватися на тривалий термін, то люди частіше шукають евродвушки, де є окрема спальня і кухня-вітальня. Це дає можливість комфортно жити і працювати з дому. У подобовому сегменті вирішальну роль грає санвузол, він має бути просторим, та наявність якісної шумоізоляції між сусідніми номерами. Також важливо заздалегідь продумати місця для збереження речей, навіть у малих метрах.

Яке планування краще обрати для апартаментів? 1 година 42 хвилин тому #604984

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 210
Maxim пише:
Планую купувати нерухомість для здачі в подобову оренду і не можу визначитися з вибором формату. Вагаюся між класичною однокімнатною квартирою з окремою кухнею та просторою студією. Хочеться зрозуміти, що зараз користується більшим попитом серед орендарів і дає вищу дохідність. Окремо цікавить питання зонування та оптимальної площі, щоб не переплачувати за зайві квадратні метри при купівлі та ремонті.

Працюю з апартаментами кілька років і пройшов через різні варіанти на власному досвіді. На старті припустився помилки, коли зробив велику студію без чіткого поділу на зони. Практика показала, що орендарі цінують приватність, тому навіть на площі 28 квадратів варто відокремити спальню перегородкою, рейками або хоча б щільною тканиною.
Дуже вдале ергономічне планування номерів https://goro-development.com/roomography/ пропонує забудовник GORO Development, де кожен метр працює на функціональність. У своїх об'єктах я обов'язково роблю акцент на кухонній зоні, вона повинна бути компактною, але з усією необхідною технікою.
Також не раджу економити на передпокої, бо бруд із вулиці не повинен одразу потрапляти в житлову частину. Правильна геометрія кімнати без зайвих виступів дозволяє розмістити необхідні меблі і залишити вільний простір для комфортного пересування.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.