^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7817343
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8740
17807
26547
449699
7817343

Ваш IP: 216.73.216.32
Сьогодні: 28-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Які сережки краще виглядають із розпущеним волосся

Які сережки краще виглядають із розпущеним волосся 1 тиждень 2 днів тому #593024

• nasese
  • nasese аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 210
  • Репутація: 0
Підбираю нову пару сережок і помітила, що з розпущеним волоссям деякі моделі практично губляться, а інші одразу стають акцентом. Тому зараз дивлюся не лише на дизайн, а й на розмір, довжину та форму прикраси. Цікаво, які сережки ви обираєте з розпущеним волоссям і що краще виглядає на фотографіях та в житті.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Які сережки краще виглядають із розпущеним волосся 1 тиждень 2 днів тому #593026

• wodaben
  • wodaben аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 121
З розпущеним волоссям мені більше подобаються сережки середнього або трохи більшого розміру. Маленькі пусети часто губляться за пасмами, особливо якщо волосся густе. А от підвіски чи виразніші моделі одразу видно. Щоправда, надто довгі сережки я б не обирала, бо вони можуть чіплятися за волосся.

Які сережки краще виглядають із розпущеним волосся 1 тиждень 2 днів тому #593027

• yipeg
  • yipeg аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 225
Я помітила, що з розпущеним волоссям добре виглядають сережки, які мають чітку форму або трохи блиску. Вони не губляться, але й не виглядають надмірно помітними. Для фотографій люблю довші моделі, а в житті частіше обираю середню довжину, бо так зручніше і волосся менше плутається.

Які сережки краще виглядають із розпущеним волосся 1 тиждень 2 днів тому #593029

• yowanor
  • yowanor аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 226
З розпущеним волоссям я б звертала увагу на сережки zolotakraina.ua/ua/sergi/pusseti/ які не губляться серед пасм. В інтернет-магазині Золота Країна мені сподобалися моделі середньої довжини та більш помітні форми, які залишаються видимими навіть тоді, коли волосся частково закриває вуха.
Пусети теж можуть виглядати гарно, але тут уже багато залежить від їхнього розміру та зачіски. Довгі сережки цікаво підкреслюють шию, а невеликі підходять, коли хочеться стриманішого образу. Ще я б дивилася на вагу прикраси, адже надто масивна модель може бути не дуже комфортною. На фотографіях помітність сережок також залежить від освітлення, тому краще оцінювати не лише фото, а й загальні пропорції дизайну.
Останнє редагування: 1 тиждень 2 днів тому від yowanor.
Час відкриття сторінки: 0.127 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.