^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7825104
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
16501
17807
34308
457460
7825104

Ваш IP: 216.73.216.32
Сьогодні: 28-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Тканини планую купити

Тканини планую купити 1 тиждень 3 днів тому #592110

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 229
  • Репутація: 0
Може, хтось порадить перевірене місце, де можна замовити якісну тканину через інтернет? Планую пошиття кількох речей і не хочеться купувати матеріал навмання. Цікавить саме нормальний асортимент, щоб можна було підібрати потрібний колір, фактуру та склад, а не просто вибрати з кількох позицій.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Тканини планую купити 1 тиждень 3 днів тому #592118

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 242
  • Репутація: 0
Тут можна глянути Текстиль Контакт https://tk.ua/ . У tk.ua досить широкий каталог, тому з пошуком матеріалу для конкретної задачі набагато простіше, ніж коли відкриваєш звичайний невеликий магазин із десятком позицій. Мені подобається сам підхід: спочатку визначаєшся, яка потрібна тканина, потім дивишся доступні варіанти за характеристиками та вже після цього обираєш. Для тих, хто не хоче витрачати пів дня на поїздки магазинами, це цілком зручний формат. Я б радив купити тканину в інтернет магазині Текстиль Контакт, особливо якщо потрібен вибір і є бажання спокійно порівняти матеріали перед оформленням. Ще плюс у тому, що можна повернутися до каталогу пізніше, якщо з першого разу не вдалося визначитися з кольором або типом полотна.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.107 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.