^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7596106
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
12405
14713
59248
228462
7596106

Ваш IP: 216.73.217.95
Сьогодні: 16-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Страховка будинку з покриттям від ракет і уламків

Страховка будинку з покриттям від ракет і уламків 1 тиждень 1 день тому #581283

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 103
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Давно думати про страхування приватного будинку, бо прильоти та уламки зараз загрожують усім. Почав вивчати пропозиції і побачив, що зараз купа агентств пропонують "експрес-поліси" з покриттям воєнних ризиків за п'ять хвилин у телефоні без огляду будинку. З одного боку це супер зручно, але з іншого — мені це здається якимось сиром у мишоловці. Хто розбирався в дрібному шрифті таких договорів, у чому там підвох? Якщо немає акта огляду до моменту страхування, як потім доводити страховій розмір збитків і що саме було пошкоджено? Чи виплачують вони взагалі реальні гроші при ураженні від вибухової хвилі чи це просто викачування грошей на хвилі паніки?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Страховка будинку з покриттям від ракет і уламків 1 тиждень 9 годин тому #582245

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 769
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Привіт! Оформлював такий «експрес» поліс декілька місяців тому і теж спочатку доскіпливо вивчав усе, що написано дрібним шрифтом.

Підвох тут не в самому факті відсутності огляду, а в нюансах. По-перше, при оформленні ти сам робиш фотофіксацію будинку через додаток або надаєш свій технічний паспорт - це і є їхня фіксація «до». По-друге, дивись на ліміти виплат (зазвичай за експрес-схемою покривають суми до 500 тис. грн, а не повну вартість маєтку) та франшизу.

Що стосується доведення збитків після прильоту чи вибухової хвилі: обов'язково потрібні будуть фото/відео одразу після події, акт від ДСНС або довідка з поліції про фіксацію воєнного злочину, плюс кошторис оцінювача. Реальні виплати є, але страхові виплачують strictly за алгоритмом.

Головне - уважно читати виключення з договору. Якщо хочеш детально розібратися в механізмі, подивися страхування житла з покриттям воєнних ризиків щоб краще розуміти як працює страховка без виїзду комісії та на що звернути увагу при виборі.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.103 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.