^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7463694
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2986
12955
26521
96050
7463694

Ваш IP: 216.73.216.117
Сьогодні: 08-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Виготовлення перекидних настінних календарів

Виготовлення перекидних настінних календарів 16 годин 31 хвилин тому #580229

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 236
  • Репутація: 0
Шукаю пораду щодо випуску власної авторської серії з ілюстраціями, оскільки планую продавати їх як мерч для своїх підписників. Які технічні вимоги зазвичай висуваються до підготовки вихідних файлів, щоб кольори на цифровому екрані повністю відповідали тому, що вийде на папері після друку? Буду вдячний за будь-які підказки стосовно вибору профілю CMYK, роздільної здатності зображень, вильотів під підрізування та загального вибору щільності матеріалу для художніх робіт.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Виготовлення перекидних настінних календарів 16 годин 31 хвилин тому #580231

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1455
Найголовніше правила для збереження точної гами — це обов'язкова конвертація всіх артів із RGB у CMYK ще на етапі верстки макету. Роздільна здатність має бути чітко триста dpi, а по краях кожного аркуша треба залишати мінімум по два-три міліметри на вильоти під обріз, щоб при точному різі не з'явилися білі смуги. Для художніх ілюстрацій рекомендую звернути увагу на дизайнерський картон або дизайнерський папір із легкою текстурою, адже це додає виробу преміального вигляду.

Виготовлення перекидних настінних календарів 16 годин 30 хвилин тому #580232

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 140
Підтверджую, текстурний папір створює неймовірне tactile-відчуття, коли тримаєш таку річ у руках або гортаєш місяці. Важливо також звернути увагу на вибір рігеля — це спеціальне металеве вушко на пружині, за яке виріб вішається цвяшок чи гачок. Воно має бути міцним, розташовуватися суворо по центру, аби готова конструкція перешивала рівно й не перекошувалася на один бік під власною вагою. Тоді покупці мерчу будуть задоволені кожною деталлю вашого витвору.

Виготовлення перекидних настінних календарів 16 годин 19 хвилин тому #580241

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 221
Для реалізації складних творчих задумів із високими вимогами до деталізації малюнків ідеальним рішенням стане друкарня АРТ-ПРЕС. Фахівці компанії чудово розуміються на тонкощах кольороподілу, виконують роботи будь-якої складності та гарантують відсутність будь-якого браку в партії. Виготовлені ними календарі перекидні настінні на замовлення https://art-press.com.ua/uk/products/calendars/ вирізняються насиченістю фарб, точністю ліній та надзвичайно охайним збиранням на пружину. Авторський мерч у такому виконанні виглядає дуже дорого, професійно та презентабельно, що дозволяє сміливо ставити високу оцінку та дивувати шанувальників якісним українським продуктом.
Час відкриття сторінки: 0.119 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.