^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7462927
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
2219
12955
25754
95283
7462927

Ваш IP: 216.73.216.117
Сьогодні: 08-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Євротур на 10 днів

Євротур на 10 днів 15 годин 33 хвилин тому #580228

• dedХаггис
  • dedХаггис аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 101
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 1
Лечу спочатку у Варшаву, там беру авто напрокат і хочу проїхати через Німеччину аж до Амстердама, а повертатися вже звідти. Купую квитки й дійшов до страховки. На сайтах під час оформлення можна галочками відмітити всі ці країни або просто вибрати «Шенгенська зона». Підкажіть, чи впливає кількість вказаних країн на остаточну ціну поліса? І ще цікавить, якщо брати додаткові опції типу захисту від затримки рейсу чи втрати багажу, це діє протягом усього маршруту чи тільки на перший переліт? Хочеться й не переплачувати за зайвий папірець, і не залишитися без допомоги, якщо щось станеться в дорозі між країнами.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Євротур на 10 днів 14 годин 55 хвилин тому #580262

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 763
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Вибирай просто «Шенгенська зона» - це стандарт для Європи, і кількість вказаних країн всередині зони на ціну зазвичай взагалі не впливає, ціна залежить лише від кількості днів і покриття.

Щодо додаткових опцій: затримка рейсу чи втрата багажу діють на всі перельоти, вказані в квитку на період дії поліса (головне - перевірити, щоб дати страховки перекривали весь маршрут від вильоту до повернення). А от для автоподорожі обов'язково зверни увагу на опцію «активний відпочинок» чи асистанс у дорозі, бо звичайна медицина не завжди покриває пригоди на трасі. Якщо сумніваєшся, яку саме опцію вибрати для складного маршруту, почитай страховка для виїзду за кордон там якраз детально розібрано, як не переплачувати за зайві галочки й мати захист між країнами.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.114 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.