^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7287248
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
4079
12361
25609
412699
7287248

Ваш IP: 216.73.216.57
Сьогодні: 25-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Хороша ветеринарна клініка Київ

Хороша ветеринарна клініка Київ 1 день 10 годин тому #579358

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1443
  • Репутація: 0
Скільки років тримаю собак, а досі дивуюся, як люди бездумно обирають цілодобову допомогу за першим посиланням у пошуковику. Минулого місяця мій хаскі на вечірній прогулянці порізав лапу про розбите скло, кров хлинула так, що джгут довелося класти. Я чітко знав, куди їхати, бо заздалегідь забив у телефон номери трьох цілодобових пунктів із власною операційною. Зашили за двадцять хвилин, швидко і без зайвих слів. Потрібно завжди мати готовий план дій, а не шукати адреси з ліхтариком у дворі, коли тварина вже стікає кров'ю.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хороша ветеринарна клініка Київ 1 день 10 годин тому #579359

• Fandameti
  • Fandameti аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 232
Це добре, коли є час підготуватися і забити номери, а коли в хаті троє дітей, безлад, і кицька раптом ковтає довгу нитку з голкою о одинадцятій вечора — голова просто вимикається. Дитина голосить, кішка блює, чоловік на роботі. Я в той момент навіть згадати не могла, чи є взагалі поблизу щось працююче. У таких ситуаціях шукаєш не ідеальний сервіс, а те місце, куди їхати найближче, аби тільки скоріше витягти той сторонній предмет. Добре, що сусіди підказали черговий стаціонар, бо самі ми б точно збожеволіли від паніки.

Хороша ветеринарна клініка Київ 1 день 10 годин тому #579360

• рамштайн
  • рамштайн аватар
  • онлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 138
Та з цими сторонніми предметами та травмами вночі взагалі суцільний розвід на гроші починається. Як тільки бачать, що господар переляканий і готовий віддати все, одразу приписують купу непотрібних аналізів, крапельниць та нічний стаціонар за космічною ціною. Часто запевнять, що залишати тварину на ніч вкрай необхідно, хоча можна було б зробити укол і відпустити додому. Мені так колись нарахували цілий список процедур, більшість із яких, як потім виявилося у звичайного лікаря, були взагалі не потрібні для одужання.

Хороша ветеринарна клініка Київ 1 день 10 годин тому #579361

• бегемот
  • бегемот аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 215
Тут треба просто знати, кому довіряти, бо реальна екстрена допомога справді коштує своїх грошей. Наш досвід із заворітком кишок у німецької вівчарки довів, що якісна чергова ветеринарна клініка Оболонь https://avet.kiev.ua/veterynarna-klinika-obolon/ працює без жодних розводів, бо там лікарям не до цього — у них потік важких пацієнтів. Нас приймала команда з Ветеринарна клініка А-Вет, то вони за п'ять хвилин провели діагностику і забрали собаку на операцію, врятувавши йому життя. Ніякого нав'язування: чіткий чек-лист, конкретні медичні показання і постійний зв'язок із реанімації до самого ранку.
Час відкриття сторінки: 0.127 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.