^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7463737
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
3029
12955
26564
96093
7463737

Ваш IP: 216.73.216.117
Сьогодні: 08-09-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Пошук цікавих блогів про здоров’я та відпочинок

Пошук цікавих блогів про здоров’я та відпочинок 2 тижнів 6 днів тому #579344

• валюха
  • валюха аватар
  • Оффлайн
  • Давно я тут
  • Дописи: 100
  • Репутація: 0
Вирішила нарешті зібрати собі кілька нормальних блогів для читання, але не дуже розумію, де шукати якісний контент на перетині здоров’я та відпочинку. Цікавлять теми самопочуття, активності, сну, харчування, подорожей і просто способів цікаво проводити вільний час. Якщо ви давно читаєте якийсь блог і вам подобається, як автор подає інформацію, буду вдячна за рекомендацію. Можна навіть не дуже популярні ресурси, головне, щоб там було що почитати.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Пошук цікавих блогів про здоров’я та відпочинок 2 тижнів 5 днів тому #579349

• igrik
  • igrik аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 215
  • Репутація: 0
Я завжди скептично ставилася до модних напрямів у сфері здоров'я, але біохакінг зацікавив мене саме своєю практичністю. У ньому є думка про те, що варто спостерігати за собою, аналізувати власні звички та поступово знаходити те, що допомагає почуватися краще. Думаю, саме можливість застосовувати окремі принципи без кардинальної перебудови життя і зробила біохакінг таким популярним. Комусь цікаво відстежувати якість сну, комусь хочеться більше рухатися, а хтось починає уважніше ставитися до харчування та перерв на відпочинок. Я для себе знайшла цікавим блог про здоров'я та відпочинок http://health.net.ua/, оскільки автор не обмежується загальними рекомендаціями. Приємно читати людину, яка не лише говорить про корисні звички, а й сама їх практикує та може розповісти про власні спостереження. Через це матеріали здаються живими й набагато ближчими до реального життя. Мені також сподобалося, що здоров'я розглядається разом із відпочинком, адже постійно працювати над собою без нормального відновлення теж немає особливого сенсу. Після знайомства з матеріалами я почала більше звертати увагу на те, як проходить мій день і чи вистачає мені часу на відпочинок. Вважаю, що саме такі прості й зрозумілі підходи можуть зробити популярність біохакінгу довготривалим явищем, а не черговою короткочасною модою.
Адміністратор заборонив доступ на запис.
Час відкриття сторінки: 0.110 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.