^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7205675
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
9081
10213
32960
331126
7205675

Ваш IP: 216.73.216.57
Сьогодні: 18-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Хто користується електричними масажерами для очей?

Хто користується електричними масажерами для очей? 22 годин 53 хвилин тому #579339

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 760
  • Подяка отримана: 2
  • Репутація: 0
Кожного ранку дивлюся в дзеркало і бачу під очима такі мішки, ніби усю ніч розвантажував вагони з цеглою. Патчі вже не допомагають зовсім, кавові компреси теж дають нульовий ефект. Натрапив в мережі на електричні масажери для очей і тепер серйозно думаю про покупку. Але ціна там кусається, тому боюся викинути гроші на чергову марну іграшку. Хто користувався таким гаджетом, розкажіть всю правду, він реально розганяє набряки чи це просто дорогий маркетинг?
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Хто користується електричними масажерами для очей? 22 годин 53 хвилин тому #579340

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1435
Звичайні патчі просто охолоджують шкіру на п'ять хвилин, а от масажер працює за рахунок вібрації та делікатного тепла. Він реально розганяє застояну лімфу навколо очей, бо власноруч ти так рівномірно не промасажуєш шкіру. Найкраще брати моделі з функцією охолодження або компресії повітря. Вони знімають набряклість буквально за десять хвилин, особливо якщо перед цим покласти його на хвилину в холодильник.

Хто користується електричними масажерами для очей? 22 годин 52 хвилин тому #579341

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 760
  • Подяка отримана: 2
Дякую за детальний розбір, тепер хоч з'явилася надія, що не доведеться ходити з припухлостями до обіду. Функція тепла та вібрації звучить дуже круто для ранкового пробудження. Але у мене є сумнів щодо безпеки такої штуки для дуже тонкої шкіри навколо очей. Чи не розтягує цей гаджет ніжну шкіру і чи можна ним користуватися щодня, якщо є схильність до куперозу чи подразнень? Які режими краще включати вранці?

Хто користується електричними масажерами для очей? 22 годин 50 хвилин тому #579342

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1435
Мене дуже спасає маска-масажер для очей від темних кіл https://www.notino.ua/masazher-dlia-ochei/ , яку я замовила собі на Notino після довгих вагань. Прилад має кілька режимів і дуже делікатно працює з чутливою зоною, не травмуючи її.
Щодо безпеки для тонкої шкіри, тут хвилюватися не варто, якщо обрати правильний режим. Масажери розроблені спеціально для цієї делікатної зони, вони не розтягують тканини, а працюють м'якими імпульсами уздовж лімфодренажних ліній.
При куперозі гарячі режими краще вимикати або мінімізувати, натомість активно використовувати охолодження та легку вібрацію. Нанось під масажер свою улюблену сироватку чи крем, так насадка ковзатиме ідеально. Завжди починай рухи від внутрішнього куточка ока до скроень, не натискай занадто сильно. Десяти хвилин зранку достатньо, щоб обличчя виглядало свіжим і відпочилим.

Час відкриття сторінки: 0.133 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.