^Нагору
logo

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

7204976
Сьогодні
Вчора
Цього тижня
Попередній тиждень
За весь час
8382
10213
32261
330427
7204976

Ваш IP: 216.73.216.57
Сьогодні: 18-08-2026
Запрошуємо, Гість
Ім'я користувача: Пароль: Запам’ятати мене
Добро пожаловать на Kunena форум!

Расскажите нам, и нашим пользователям, кто вы, что вам нравится, и почему вы стали членом этого сайта.
Мы приветствуем всех новых участников и надеемся видеть Вас много!

ТЕМА: Де у Львові нормально зробити устілки?

Де у Львові нормально зробити устілки? 3 днів 8 годин тому #579333

• Maxim
  • Maxim аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 1435
  • Репутація: 0
Де у Львові можна нормально перевірити стопи і зробити устілки саме під себе? Я раніше думав, що устілка це просто щось, що купується в магазині під розмір взуття, але останнім часом почали втомлюватися ноги після робочого дня. Буває, що ввечері хочеться тільки зняти взуття і відпочити. Чув, що є варіанти, які виготовляють по стопі, але не дуже розумію, чим вони реально відрізняються від готових з полиці. Не знаю, чи треба спочатку йти до ортопеда, чи є спеціальні місця, де роблять діагностику і одразу підбирають рішення. Бо не хочеться витратитися просто через гарну рекламу.
Адміністратор заборонив доступ на запис.

Де у Львові нормально зробити устілки? 3 днів 8 годин тому #579334

• Nitroo
  • Nitroo аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 329
Готові устілки з магазину це часто гроші на вітер. Перевірив це на собі після кількох спроб. Я багато ходжу, маю активний режим, тому купував різні варіанти: з гелем, з підтримкою, «ортопедичні» з масмаркету. Спочатку ніби щось змінюється, а через пару тижнів усе повертається. Причина проста вони зроблені під середню стопу, а не під конкретну людину.

Де у Львові нормально зробити устілки? 3 днів 8 годин тому #579335

• gannna
  • gannna аватар
  • Оффлайн
  • Завсегдатай
  • Дописи: 169
Коли є проблема з розподілом навантаження, важлива не сама наявність устілки, а те, як вона підтримує склепіння і компенсує неправильну постановку стопи. Хороша індивідуальна устілка може зменшити втому, прибрати зайве навантаження на коліна і спину. Але для цього потрібна нормальна діагностика, бажано комп’ютерна, а не варіант «встаньте, ми подивилися і зараз щось виріжемо». Устілка це не універсальна накладка, яка підходить усім.

Де у Львові нормально зробити устілки? 3 днів 8 годин тому #579336

• Петро111
  • Петро111 аватар
  • Оффлайн
  • Живу я здесь
  • Дописи: 760
  • Подяка отримана: 2
gannna пише:
Коли є проблема з розподілом навантаження, важлива не сама наявність устілки, а те, як вона підтримує склепіння і компенсує неправильну постановку стопи. Хороша індивідуальна устілка може зменшити втому, прибрати зайве навантаження на коліна і спину. Але для цього потрібна нормальна діагностика, бажано комп’ютерна, а не варіант «встаньте, ми подивилися і зараз щось виріжемо». Устілка це не універсальна накладка, яка підходить усім.

Якщо говорити про устілки професійно, головна різниця між готовими та індивідуальними — це підхід до оцінки стопи. Стандартна устілка має приблизну форму і розрахована на середньостатистичного користувача. Вона може бути комфортною для когось, але не враховує індивідуальні особливості: ширину стопи, висоту склепіння, положення п’яти, завал стопи всередину або назовні, а також те, як людина рухається.
При підборі індивідуальних устілок важливо дивитися не тільки на розмір взуття. Наприклад, потреби людини, яка більшість дня проводить за комп’ютером, будуть іншими, ніж у того, хто регулярно бігає чи ходить у походи. Якісний процес зазвичай включає діагностику, аналіз навантаження, підбір матеріалів під конкретну активність і можливість подальшої корекції, якщо під час носіння з’являються нові відчуття. З досвіду, багато хто робить одну й ту саму помилку: купує устілки з написом «ортопедичні» на ринку або в першому магазині, орієнтується тільки на ціну і не розбирається, яка саме проблема потребує вирішення.
Устілка не повинна просто заповнювати простір у взутті вона має правильно розподіляти навантаження. Я свого часу теж шукав варіант у Львові і в результаті робив діагностику та устілки у https://footbalance.com.ua/location/footbalance-lviv/ Мені підійшов саме їх підхід, коли спочатку аналізують стопу і спосіб навантаження, а вже потім підбирають рішення під конкретну ситуацію. Для мене це виявилося більш логічним, ніж просто купувати чергову готову пару навмання.
Час відкриття сторінки: 0.176 секунд
Copyright © 2013. ЗДО №32 Рівне Rights Reserved.